Sedinta Camerei Deputatilor unde se discuta raportul Udrea a fost suspendata marti de presedintele Camerei, Roberta Anastase. Elena Udrea a depasit timpul regulamentar care i-a fost alocat, consumand practic si timpul de dezbatere alocat partidelor.

Dupa interventia lui Udrea, Anastase a declarat inchisa sedinta speciala, anuntand ca se trece la sedinta de plen obisnuit.

Presedintele comisiei parlamentare de ancheta, Ludovic Orban, a declarat ca Roberta Anastase a inchis sedinta chiar inainte de votul final.

In replica, Elena Udrea a declarat ca raportul sau a fost prezentat doar pe sfert, repetand ca nu exista nici un motiv pentru inceperea urmaririi penale.

La randul sau, Roberta Anastase a declarat ca "cele doua grupuri parlamentare au decis sa nu respecte programul de lucru aprobat, care prevedea ca la aceasta ora sa avem vot final. Va fi reprogramat saptamana viitoare, din nou, prin acordul Biroului Permanent cu liderii de grup. Regulamentul spune ca modificarea ordinii de zi se poate face doar in cazuri exceptionale".

"Eu nu stiu. Am inteles ca au plecat colegii de la PSD si PNL. Eram concentrata asupra expunerii mele", a afirmat Elena Udrea.