Sedinta Consiliului general al municipiului Bucuresti de miercuri a inceput cu o bataie intre fortele de ordine ale politiei comunitare si membrii PRM Codrin Stefanescu si Marius Marinescu.

Cei doi au intrat in sala, fara a fi membri ai CGMB, si au adresat cateva jigniri la adresa consilierilor generali, numindu-i 'mafioti imobiliari'. Dupa acest moment, presedintele de sedinta a cerut fortelor de ordine sa-i evacueze pe cei doi.

Timp de cinci minute, fortele si cei doi PRM-isti s-au luptat corp la corp, Marius Marinescu, fost culturist, reusind chiar sa doboare doi dintre oamenii de ordine.

Dupa ce au fost scosi din sala, cei doi au declarat ca vor depune plangeri penale impotriva consilierilor generali, a primarului Oprescu si a fortelor de ordine.

Marius Marinescu si Codrin Stefanescu au venit la CGMB acuzand ca tocmai in aceasta sedinta vor fi votate peste 50 de planuri urbanistice generale, majoritatea lor fiind, spun ei, ilegale.

"Astazi, consilerii generali vor sa dea un tun de 10 miliarde de euro bucurestenilor", a acuzat Codrin Stefanescu.

Ramai pe HotNews.ro pentru a urmari imagini de la bataia dintre Codrin Stefanescu si Marius Marinescu si fortele de ordine.