Grupul PD-L din Camera Deputatilor a invitat in Parlament peste 200 de persoane la sedintele de plen de marti in care Guvernul isi va asuma raspunderea pe trei proiecte de lege. In lojile destinate publicului care vrea sa asiste la sedinte sunt aproximativ 300 de locuri vacante. Potrivit surselor parlamentare, 220 vor fi ocupate de persoanele invitate de democrat-liberali. Cu alte cuvinte PD-L si-a asigurat aplauzele salii.

Aceleasi surse au aratat reporterului Hotnews.ro lista cu persoanele invitate din partea PD-L. Listele arata ca numarul invitatilor este de 224 si vin din diverse judete: Alba, Ilfov, Dambovita.

Liderul grupului PD-L de la Camera, Mircea Toader, sustine insa ca au fost invitate din partea democrat-liberalilor doar 170 de persoane care au solicitat sa fie prezente.

"Noi am invitat aproximativ 170 de persoane, din care ne asteptam sa participe 120-130. Este vorba de oameni care au dorit sa participe si ne-au facut cunoscut acest lucru. In nici un caz nu este vorba de peste 200 de persoane", a explicat Toader.

In ceea ce priveste grupul senatorial al PD-L, liderul acestuia Traian Igas a declarat pentru Hotnews.ro ca nu exista nici o solicitare din partea senatorilor privind invitarea anumitor persoane.

Reamintim ca lojile pentru invitati au aproximativ 300 de locuri.

Informatia a aparut initial pe blogul www.pesurse.ro