Ministrul Turismului, Elena Udrea, a afirmat duminica, la Turda, ca nu discutat lucruri "de taina" cu presedintele Traian Basescu la Neptun si ca seful statului si-a petrecut cea mai mare parte din timp dansand si facandu-si poze cu turistii, transmite NewsIn.

  • "Nimic (nu am discutat, n.r.), pentru ca era atata galagie acolo, era muzica atat de tare incat nu s-a putut discuta nimic mai mult decat "buna seara, cum va simtiti?""

Ministrul Turismului a adaugat ca nu a apucat sa vorbeasca cu presedintele Romaniei pentru ca trei sferturi din timp l-a petrecut dansand si fotografiindu-se cu turistii.

  • "Sa stiti ca domnul presedinte a dansat foarte mult in tot timpul acesta. Domnul presedinte a dansat trei sferturi din timp, iar mai apoi foarte mult timp a facut fotografii cu turistii, chiar nu era locul, la restaurant (...) Eu am venit mai tarziu si am plecat mai tarziu, domnul presedinte a stat 45 de minute din momentul in care am venit eu. Eu am mai stat inca 45 de minute dupa aceea".

Udrea a subliniat ca, din punctul ei de vedere, atunci cand doua persoane vor sa discute despre lucruri "de taina" nu se intalnesc intr-un loc galagios.

  • "Imi imaginez ca daca oamenii vor sa discute lucruri, asa cum auzeam prin presa astazi, de taina, in nici intr-un caz nu se duc intr-un loc public, unde sunt 100 si ceva de turisti, care toti vor sa faca poza cu presedintele".

Elena Udrea a schimbat cu presedintele cateva replici in ceea ce priveste numarul mare al turistilor de pe litoralul romanesc, cu toate ca era vorba de ultimul sfarsit de saptamana al lunii august.