Ministerul Turismului a expus, la sala de sedinte a grupului PDL din Camera Deputatilor, la actiunea "Ziua documentelor deschise", 15 dosare referitoare la actiuni de promovare a turismului. Elena Udrea a declarat ca acesta este un act de transparenta la minister si a repetat ca in momentul de fata "dreptatea nu se mai face in justitie, dreptatea se voteaza in Parlament".

Elena Udrea s-a aratat revoltata de faptul ca anumiti membri ai comisiei au facut dezvaluiri pe surse catre presa legate de achizitiile de autoturisme Logan.

"Subiectul Daciilor Logan este un subiect dat pe surse catre presa, lucru care arata din nou faptul ca actuala comisie e interesata nu de bugetul cheltuit de catre Ministerul Turismului, ci cu modul in care eu consum sau nu benzina cand merg cu masina si daca cumva imi spal masina din bani publici", a afirmat Elena Udrea.

Elena Udrea a anuntat ca va colabora cu actuala comisie atunci cand Ludovic Orban si Adriana Saftoiu isi vor da demisia.

Printre documentele aduse de angajatii ministerului se afla cele legate de campania "Turist in Romania" si "Romania-land of choice" si ofertele de publicitate internationala pentru Eurosport si CNN.