Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a vorbit luni despre "afacerile neclare ale fratelui presedintelui Basescu", relatate de presa - afacerile cu energie sau cumpararea de terenuri de la stat - si a opinat ca in perioada urmatoare vor mai aparea documente anti-Basescu, inclusiv de la cei din PDL, care vor "sari in ajutorul" PSD. Potrivit lui Vanghelie, citat de NewsIn, pedelistii vor contribui in perioada urmatoare la campania anti-Basescu pentru ca "societatea in ansamblu a obosit" fata de activitatea presedintelui.

  • "Spune domnul prim-ministru: <>. Eu cred ca in momentul cand s-a cumparat energie ieftina si s-a vandut la suprapret de fratele presedintelui Romaniei, eu cred ca atunci s-a si stiut si cred ca s-au si incasat bani publici de la cetatenii Romaniei? Da. E contractul concret, e relatat de presa: cea mai ieftina energie de pe piata a cumparat-o fratele presedintelui Romaniei", a declarat primarul Sectorului 5.

Vanghelie: PSD nu are nicio problema cu "armaghedoanele" PDL

  • PSD nu are nicio problema cu "Armaghedoanele", problema exista in partea cealalta, la Palat. Inteleg ca astazi au mai aparut niste documente privitor la afacerea cu armamentul. Eu cred ca in perioada urmatoare vor mai aparea foarte multe documente pentru ca toata societatea in ansamblu a obosit: cu structuri, cu prieteni, cu pedelisti impreuna. Sunt foarte multi pedelisti si simpatizanti pedelisti care ne vin in ajutor si vor veni cu documente in urmatoarea perioada", a opinat Marian Vanghelie.