Presedintele Traian Basescu a fost intampinat, sambata dupa-amiaza, la Primaria din Bechet, de o fetita de sase-sapte ani care i-a urat: "Bine ati venit in Romania", seful statului replicandu-i: "Dar tu esti obisnuita sa primesti delegatiile straine?", transmite Mediafax.

Traian Basescu a ajuns, sambata dupa-amiaza, alaturi de sotia sa, Maria Basescu, la Primaria din Bechet, judetul Dolj, unde urmeaza sa aiba o intalnire cu autoritatile si cu localnici din zona, presedintele venind la volanul unei masini Dacia Logan. La intrarea in sediul Primariei, presedintele a fost intampinat de o fetita de sase-sapte ani, care i-a spus: "Bine ati venit in Romania", la care seful statului i-a replicat: "Dar tu esti obisnuita sa primesti delegatiile straine?", dupa care a intrat in Primarie.

Bostan / pepene verde

Presedintele Basescu a fost intampinat de aproximativ o suta de persoane aflate in curtea insitutiei, iar unul dintre localnici i-a spus ca nu intelege supararea presedintelui PSD, Mircea Geoana, facand referire la declaratiile de joi ale sefului statului, care a spus despre liderul social-democrat ca este "sef peste bostanarie". Localnicul respectiv i-a explicat lui Basescu ca in zona pepenele verde este numit "bostan" si, ca atare, nu pricepe de ce s-a suparat Mircea Geoana.

Basescu a replicat ca si el, cand era mai tanar, se ducea la Murfatlar si stia de la localnici ca pepenele verde se numeste si "bostan".