In randul parlamentarilor europeni circula un email care afirma ca "papusica" Elena Basescu a ajuns la Parlamentul European. Declaratia ii apartine chiar fiicei presedintelui Romaniei, care caracterizeaza continutul mesajului electronic drept "peiorativ".

EBA a declarat, pentru publicatia electronica The Parliament, ca mailul o denigreaza doar pentru ca este fiica lui Traian Basescu.

"Spune ca papusica (the Baby Doll) a ajuns in Parlament, o afirmatie peiorativa", a declarat fostul model.

"Se face referire la tatal meu si se sugereaza ca am fost aleasa doar din acest motiv, pentru ca sunt fata lui".

"In orice caz, vreau sa subliniez ca am candidat la alegerile europene ca independent si nu din parteapartidului politic al tatalui meu(sublinierea noastra, n.r.)", afirma Elena Basescu.

EBA, supranumita si "Paris Hilton din Carpati", continua: "Conexiunile familiei mele nu sunt singurele arme folosite impotriva mea, ci si faptul ca am fost model".

"Se sugereaza ca as fi inferioara din punct de vedere intelectual celorlalti membri ai Parlamentului European si ca nu as avea niciun drept sa fiu aici", afirma Elana Basescu, care a primit voturile a 4,2% dintre alegatorii romani la alegerile din iunie.

"Acestor oameni le transmit ca sunt implicata in politica de mai multi ani. Sunt economist iar activitatea de model nu a fost altceva decat un hobby".

"Intr-adevar, este un avantaj sa ai un tata care este presedintele tarii dar este evident ca ai nevoie si de alte calitati. Am ajuns unde sunt astazi prin eforturile proprii. Tatal meu nu mi-a platit eforturile in niciun fel", a continuat ea.

"Nu stiu cine a trimis acest mail, ma deranjeaza si consider jignitor faptul ca circula la doar cateva zile dupa ce am ajuns aici. Oamenii care au facut asta nici macar nu ma cunosc".