Emil Boc: Salariile ministrilor vor fi reduse cu 20% pana la sfarsitul anului. Ciupercaria din agentii trebuie redusa

de M.M.     HotNews.ro
Vineri, 24 iulie 2009, 15:38 Actualitate | Politic


Premierul Emil Boc si ministrii sai vor avea un salariu diminuat cu 20%, din luna august si pana la sfarsitul anului, transmite NewsIn. Masura este una voluntara si isi propune sa demonstreze vointa Guvernului de rationalizare a cheltuielilor bugetare, a explicat seful executivului.

"Din august, ministrii, inclusiv primul ministru, vor avea salarii mai mici cu 20%, va fi o masura voluntara. Am vorbit de reduceri salariale pentru ministri ca semn de restructurare, de rationalizare a cheltuielilor bugetare. Masura va fi aplicata din august pana in decembrie si va fi una voluntara, nu aprobata prin lege. Semnalul este unul important pentru ca fiecare trebuie sa inteleaga ca trebuie sa continuam in aceasta directie", a declarat vineri, la Baia Mare, primul ministru.

Ciupercaria din agentii trebuie redusa

Emil Boc a comparat numarul de angajati din agentiile si aparatul guvernamental cu o "ciupercarie", "o gogoasa care trebuie sparta".

"Ciupercaria din agentii trebuie redusa. Aparatul guvernamental este stufos si nu functioneaza cum trebuie. Toata lumea de afara ne arata cu degetul pentru ca avem un aparat supradimensionat. Trebuie sa fim eficienti. Dar, in prezent, sunt structuri umflate ca o gogoasa care trebuie sparta. Pe de alta parte, sunt unele subdimensionate, dar care sunt eficiente", a spus primul-ministru.

Boc a criticat faptul ca, in anii trecuti, s-au demarat numeroase investitii in scoli, angajandu-se contracte de miliarde de lei, iar acum nu mai sunt bani sa fie platite, astfel incat datoriile administratiilor locale au ajuns sa depaseasca un miliard de euro, la nivelul tarii.

Boc le-a transmis alesilor locali "sa nu-si umfle organigramele", pentru a nu se ajunge intr-o situatie similara aparatului guvernamental, care este supraincarcat.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

1996 vizualizari

 • +5 (7 voturi)    
  hahahahaha (Vineri, 24 iulie 2009, 15:43)

  anonimul [anonim]

  un nou episod! oare cate vom mai trai doar pentru sarada? =)))))

  oricum ce e de ne-evitat, NU VOR EVITA!!! oricat se straduie ei...micutii =))))
 • +3 (3 voturi)    
  Chiar la toti ministrii? (Vineri, 24 iulie 2009, 15:44)

  Axul [anonim]

  Sper ca masura sa nu se aplice ministrilor care traiesc din salariu, dac-o exista vreunul...
  • +2 (4 voturi)    
   nu exista (Vineri, 24 iulie 2009, 16:02)

   Lucian_Mares [utilizator] i-a raspuns lui Axul

   nici unul, altfel n-ar mai fi ministri.
 • +3 (5 voturi)    
  un nou punct 0 (1) (Vineri, 24 iulie 2009, 15:45)

  spectator [anonim]

  patriotic act,un nou punct 0 pt salariatii bugetari si pensiile sistemului public***
  dlor guvernanti,masinaria(dezmatul,obezitatea salariala si de schema(conf.celor afirmate de dvs),nu se poate remedia prin fitness sau jogging,ci chirurgical, prin liposuctie) trebuie sa poata fi oprita,exact cum,la avarie,tragi un heblu,la nevoie,deconectind curentul. altfel,se alege praful.constitutia,nu contine precizari exprese,in acest sens,dar are un articol generic(53 )[b],cred, pt.cauze de "forta majora"*****deci,intrebare:

  ce se intimpla daca alunecarea economiei nationale (publice si private) pe toboganul crizei mondiale globale actuale se apropie de un punct critic-de faliment(ceeace nu ne dorim sau poate chiar si am atins acest punct, deja)?pt.eliminarea("tunderea") aberatiilor si dezmatului in sectorul de stat(nu uitati, obama, a umblat,recent, chiar la salariile directorilor de banci private) a sporurilor si pensiilor speciale(acumulate in 20 de ani de experimente, asa zis democratice), aducerea lor chiar prin diminuare(recalculare) la acelasi numitor pt. toti cetatenii tarii conf. unor noi legi unitare de salarizare si pensii, care sunt in curs de elaborare la ministerul muncii,pt. o reasezare a lor pe principii economice,predictibile de incadrare in posibilitatile bugetului de stat,in baza actualei constitutii[b],conf cu ARTICOLUL 53- restrângerea exercitiului unor drepturi sau al unor libertati(slava domnului ca, parintii constitutiei s-au gindit si la "forta majora",nedeclarata explicit)- se poate da o lege in parlament de situatie de urgenta(sau altfel denumita),un fel de "patriotic act", care sa rezolve aceste probleme,precum si altele grave cu care ne vom confrunta(de ex criza alimentara,sa),fara a invoca cutuma "bunului odata cistigat..."?trebuie interesat si la ue.****://***.hotnews.ro/stiri-international-5668597-ungaria-pregateste-majoreze-tva-reduca-pensiile.htm(a 13-a pensie!,la noi nu e cazul)

  -
 • +3 (3 voturi)    
  Atunci la agricultura (Vineri, 24 iulie 2009, 15:46)

  hic sunt leones [utilizator]

  dupa cresterea cu 50% a sporurilor si scaderea cu 20% a salariilor vor avea o crestere bruta de venituri de macar 20%.
  • 0 (0 voturi)    
   Gresesti (Vineri, 24 iulie 2009, 23:29)

   soferul [utilizator] i-a raspuns lui hic sunt leones

   vor da Statul in judecata si vor castiga si daune morale.
 • +4 (6 voturi)    
  un nou punct 0 (2) (Vineri, 24 iulie 2009, 15:46)

  spectator [anonim]

  ****://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-5729604-california-arnold-schwarzenegger-reduce-salariile-alesilor-locali-18.htm*****://www.mediafax.ro/economic/guvernul-bulgar-reduce-salariile-ministrilor-cu-15.html?1686;4532668#comments***
  nu vad cum s-ar asigura stabilitatea economiei nationale daca nu se vor tine in friu, predictibil salariile si pensiile publice,prin legi unitare si omogene.nu mai vb ca media salariilor publice trebui sa ajunga sub cele din privat,ca si in statele cu regim politic similar noua.e bine sa ne gindim din timp,inainte de a ajunge "acolo".asa ar gindi orice contabil,chiar din fostele cap-uri:intai trebuie tinute in mina cheltuielile cu salariile(forta de munca) si cu mijloacele de productie,binenteles mai mici decit veniturile.ori la noi acum e pe dos: veniturile la buget mai mici decit cheltuielile=> f a l i m e n t!
  ********
  [b]constitutia romaniei-****://***.cdep.ro/pls/dic/site.page?id=339
  ARTICOLUL 53 Restrângerea exercitiului unor drepturi sau al unor libertati
  "(1) Exercitiul unor drepturi sau al unor libertati poate fi restrâns numai prin lege si numai daca se impune, dupa caz, pentru: apararea securitatii nationale, a ordinii, a sanatatii ori a moralei publice, a drepturilor si a libertatilor cetatenilor; desfasurarea instructiei penale; prevenirea consecintelor unei calamitati naturale, ale unui dezastru ori ale unui sinistru deosebit de grav.
  2) Restrângerea poate fi dispusa numai daca este necesara într-o societate democratica. Masura trebuie sa fie proportionala cu situatia care a determinat-o, sa fie aplicata în mod nediscriminatoriu si fara a aduce atingere existentei dreptului sau a libertatii."
  • -1 (3 voturi)    
   E imposibil cu un guvern ales de Absenteisti (Vineri, 24 iulie 2009, 17:04)

   Guvernul Absenteistilor [anonim] i-a raspuns lui spectator

   cand si poporul roman va dori ce vrei tu - atunci va trebui sa se si deranjeze SI SA VOTEZE pentru asta.
   Daca nu - vom avea tot situatia din noiembrie 2008, guvern nici cal nici magar, adica exact ce situatia care convine cel mai mult PSD, indiferent cine e la putere sau in opozitie:


   >>>20 Iunie 2009, Mircea Geoana la Turnu Magurele:

   La o PARTICIPARE REDUSA la vot,
   PSD poate castiga confruntarea cu partidele romanesti,
   In aproape orice judet al Romaniei.
   Daca ar exista resurse, organizare si mobilizare,
   - LA ACEST NIVEL de participare -
   PSD ar putea castiga, parctic, in orice loc din Romania.
 • +5 (7 voturi)    
  nemilos (Vineri, 24 iulie 2009, 15:47)

  monica L [anonim]

  Vai dom'le Boc, ce-aveti de gind cu coana udrea, vreti s-ajunga sa cerseasca pe strada sau sa se angajeze part time la o agentie de escoarte? tocmai acum cind contractul cu Dalli a fost reziliat... tz, tz, tz
  • +3 (3 voturi)    
   mai bine zis (Vineri, 24 iulie 2009, 16:16)

   msrp [utilizator] i-a raspuns lui monica L

   agentie de escoarde :D
  • +1 (3 voturi)    
   Vaiiiiiiiiii... (Vineri, 24 iulie 2009, 19:23)

   maria [anonim] i-a raspuns lui monica L

   In loc sa apreciati "sacrificiul" voi radeti de micul boc si camarila lui! A uitat sa precizeze ca si-a luat tainul anticipat de la ridzi-pizdi si de la udrea, ca dupa alegerile prezidentiale a scapat soparla din mana! Ha, ha, ha...!!!
 • +3 (5 voturi)    
  nu puneti piciorul in prag=>faliment! (Vineri, 24 iulie 2009, 15:49)

  alt spectator [anonim]

  mai multa responsabilitate la guvernantii care clameaza criza.
  care criza,cind salariul mediu si cheltuielile cu salariile bugetarilor pe trim I au fost mai mari ca anul trecut?din cauza anului electoral,in care ei insisi sunt f.interesati,guvernantii arata,numai,la misto,pisica cu ce-ar putea face,platind in continuare ,cu o rara inconstienta electorala, abuzurile salariale,de sporuri,al 13lea salar,prime de vacanta,salar de merit,ore suplimentare,sa, pensii, deconturi,chirii de lux,cumuluri de pensii si salarii uriase,etc., desi veniturile la buget pe trim I au fost cu 15% mai mici fata de anul trecut,iar pib-ul mai mic cu 6,2%,au angajat,in anul 2009,noi bugetari cca 12mii...de aici,rezulta consumul nesabuit al bugetariilor si cresterea deficitului bugetar,cursul leu/euro ,iar "obezitatea,dezmatul bugetar,pusca si cureaua lata | ce sporuri aveati odata,sa",ramin simple vorbe de claca,in vint.de la :responsabilitate(in dec.08),la austeritate(in ian 09) si solidaritate(in feb 09),ca lozinci ,ar trebui sa ajunga la cuvintul de ordine: fermitate. altfel, nu mai e mult,papa si imprumutul si se ajunge f a l i m e n t ! o prevedere legala de taiere
  a obezitatii salariale(sporuri) si de pensii ar fi art.53 din constitutie- restrângerea
  exercitiului unor drepturi sau al unor libertati[b] si aplicarea imediata a legii salarizarii unitare fara salarii si sporuri nesimtite,care s-ar incadra intr-un buget de salarii de criza. totodata,abrogarea legilor de salarizare si pensii speciale,in regim de urgenta (neconstitutionale: "ARTICOLUL
  16(1): Cetatenii sunt egali în fata legii si a autoritatilor publice, fara privilegii si fara
  discriminari[b]).[b]- Constitutia Romaniei
  ****://***.cdep.ro/pls/dic/site.page?id=339.
  • 0 (0 voturi)    
   Guvernul actual NU A MARIT NICIUN SALARIU (Vineri, 24 iulie 2009, 17:07)

   PSD.PNL.SECURITATE.Tv [anonim] i-a raspuns lui alt spectator

   Andreea Vass despre cresterea cheltuielilor cu salariile

   Capcana dezbaterilor publice cu neprofesionisti a lovit brutal si tema cresterii salariilor in bugetul public.

   Cheltuielile cu personalul au crescut in primele trei luni in bugetul consolidat al anului curent cu aproape o treime fata de aceeasi perioada din anul 2008. Adevarat, dar nu se spune si ca acele cresteri au avut loc pe parcursul, dar mai ales la sfarsitul anului trecut, din cauza guvernului liberal si a cursei electorale in care s-au angajat partidele in Parlamentul Romaniei.
   Ulterior, se dovedeste greu fezabila politic o initiativa prin care se refuza plata lor (exceptie face singurul caz referitor la cele 50% sporuri pentru profesori) sau de a reveni cu noi reglementari in sensul diminuarii castigurilor salariale.

   continuare aici:
   http://www.andreeavass.ro/blog/2009/06/despre-cresterile-salariale/
   • 0 (2 voturi)    
    adevarat! (Vineri, 24 iulie 2009, 20:07)

    un bugetar [anonim] i-a raspuns lui PSD.PNL.SECURITATE.Tv

    Sunt bugetar si castig in jur de 650 ron pe brut. De care mariri de salarii vorbiti cand ultima marire a avut loc in octombrie anul trecut? De cea a doamnei Udrea drept compensatie pentru balerinii stricati acum aprox. 2 ani cand a vizitat nu's ce sat dupa inundatii? Ca eu nu am simtit nimic in buzunar...
    • +1 (1 vot)    
     Esti un bugetar ... "nesimtit" ! fa-te ministru ! (Vineri, 24 iulie 2009, 20:41)

     Mitica [anonim] i-a raspuns lui un bugetar

     Esti un bugetar ... "nesimtit" ! fa-te ministru ! si atunci vei simtiiiiiiiiiiiiii !


     Rolingstones - I can get no satisfaction ....
 • +5 (5 voturi)    
  sfarsitul anului.... (Vineri, 24 iulie 2009, 15:50)

  nicu [anonim]

  nea boc hai sati zic cum sta treaba .... din octombrie anul trecut a trebuit sa dau drumul la 5 oameni, sa-mi inchid un birou.... iar acum nu am salariile platite de 1,5 luni si sti de ce? ca sa platesc statului taxe si impozite. cifra de afaceri mi-a scazut cu 250% adica anul trecut am avut cifra de afaceri vre-o 250.000 euro acum am pana azi vre-o 10.000. chiria nu mi-am platit-o de 2 luni sunt in urma cu leasing cu 1 luna. nu mai vorbesc ca tot ce am strans pana acuma am investit in firma iar ce am maia vut pus deoparte am preferat sa-mi tin firma pe picioare, dar ma tem ca e degeaba. chiar trebuie sa dau faliment ca sa mai tineti voi pana la sfarsitul anului salariile cu 20 % mai mari? la ministri?? asta e o lauda ca veti face, veti drege??


  faceti lua-var d****u de imbecili ca nu ati facut nimica 20 de ani pana cand credeti ca ve-ti mai fi rabdati de cineva?? impertinentilor... mi-e rusine ca am avut neinspirata idee sa ma inscriu in pdl am crezut in voi dar sunteti la fel ca toti niste nimicuri.
 • +4 (4 voturi)    
  neamuri si ...prieteni (Vineri, 24 iulie 2009, 15:53)

  superior [utilizator]

  Nu va faceti griji domnule boc ca la fel ca la dumneavoastra in guvern si in primarii si consilii locale a functionat perfect "angajarea neamurilor"...si daca ati face o sortare dupa numele de familie si ati taia tot al doilea nume identic dintr-o locatie cred ca problemele Romaniei ar fi rezolvate.
  In rest de unde ideea cu 20% (caci ati crescut cu procente mai frumoase de cand a inceput criza in timp ce la privat "veniturile picau" cu procente mai mari de 20%), de ce nu faceti niste raportari la situatia economica actuala? De ce nu ajustati in functie de "performantele Romaniei", lunar sau trimestrial? Ar fi corect fata de angajatii din privat care sufera recesiunea (coordonata de executiv) cu variatii in functie de performante.
  In rest, NU MAI TRAIM BINE, desi nu cred ca intereseaza....
 • +1 (1 vot)    
  una e salariu si alta e indemnizatia (Vineri, 24 iulie 2009, 15:58)

  salariat la somaj [anonim]

  una e salariu si alta e indemnizatia!vezi, http://www.antena3.ro/stiri/politica/boc-indemnizatiile-ministrilor-vor-fi-reduse-cu-20_76517.html
 • -1 (5 voturi)    
  1 MILIARD de EURO - Datorie PUBLICA locala (Vineri, 24 iulie 2009, 16:05)

  PRESA binevoitoare contra voturi [anonim]

  a lui Tariceanu - CA SA FACA CE ...?

  >>>Ianuarie 2008:
  Tariceanu promite DEFICIT contra AUTOSTRAZI

  Tariceanu s-a ratzoit la Comisia Europeana in Ianuarie 2008 iar in mintea lui neteda
  "ajutata" de PRESA binevoitoare, in decembrie facuse deja si autostrazile pentru care ne-a bagat in datorii

  ♦ 29 ianuarie 2008, Tariceanu: "Ma intereseaza mai putin ce spun ei. ... Nu inseamna ca le depasim, dar sa nu ne tina lectii"

  "Ma intereseaza mai putin ce spun ei. Avem capacitatea sa gestionam deficitul, si voi merge tot timpul
  , pe cat ne putem permite, la maximum, pentru ca am interesul sa investim cat mai mult, nu cat mai putin, astfel ca nu ma sperie ca spune Comisia chestia asta.

  Toti vreti AUTOSTRAZI, vrem un standard de viata
  ridicat, dezvoltare rurala, iar lucrurile astea nu se pot face cu nimic. Toate tarile europene au lucrat si cu deficite mai mari
  si nu s-a intamplat in final nicio nenorocire. Nu inseamna ca le depasim, dar sa nu ne tina lectii", a afirmat premierul.

  http://www.realitatearomaneasca.ro/content.php?c=articole&id_categorie=4&articol_id=9270&p=16
 • +1 (3 voturi)    
  trecut (Vineri, 24 iulie 2009, 16:25)

  superior [utilizator]

  chiar daca trecutul a fost "neplacut", acum traim in prezent si "visam" al viitor... orice firma care a facut investitii anul trecut pe alte premise acum nu se gandeste la trecut ci la viitor...la fel si cu statul asta...deocamdata vad ca statul se imprumuta saptamanal de vreo 2 ori si sunt curios cat mai este pana sa se imprumute zilnic? Si sunt curios cat va mai primi bani de la banci caci pe cei din privat a cam reusit sa-i "ingroape".
  • +1 (1 vot)    
   STATUL ROMAN nu e "firma" - functioneaza (Vineri, 24 iulie 2009, 16:45)

   PRESA "binevoitoare" [anonim] i-a raspuns lui superior

   pe banii tuturor
 • +2 (2 voturi)    
  Reducere de 20 % la salariile ministrilor (Vineri, 24 iulie 2009, 16:49)

  Dan [anonim]

  Ha ha ha !!!
  Tare de tot. Cat de prosti ne crede piticul asta de Boc ?
  Pai ce, ei traiesc din salariu, ca noi ?
 • +1 (1 vot)    
  Cacealma populista (Vineri, 24 iulie 2009, 16:58)

  Justin Puscasu [anonim]

  Cati ministri sunt? 20-30? Ce importanta poate avea o reducere a salariului - cat o fi el de mare - pentru 20-30 de oameni? Asta vrea sa tina loc de reforma a sistemului bugetar? Jalnic! Disperare populista si un nou afront. Iar ne cred prosti.
 • 0 (0 voturi)    
  Also spracht ... Bokku-Sutra ! "Sa ni se taie !" (Vineri, 24 iulie 2009, 17:16)

  Mitica [anonim]

  Also spracht ... Bokku-Sutra !

  "Sa ni se taie !" - dar voluntar ....

  Ce gluma buna cu salariile reduse voluntar ! Este in stilul minciunilor propagate de Primaria din Bocustang ...

  Ce ma mira insa este intervalul de timp comunicat pentru reducerile salariilor ministrilor - "... din luna august, pana la sfarsitul anului..."

  Premierul "cumulard" (*) Bokkutu oare incearca sa ne spuna ca la anul vom avea un nou guvern, sau ca de la Craciun salariile ministrilor vor creste - pentru a compensa pierderile din 2009 ?

  Personal nu cred ca Guvernul lui Tâşti-Bâşti mai apucă aniversarea Marii Revolutii din Octombrie, fiind evident un balast electoral pentru dl. Presedinte Basescu, candidat in alegerile din aceasta toamna, asa ca reducerile salariale de care vorbeste "cumulardul" sunt precum steaua lui Eminescu - azi le vedem, dar nu-s !

  Părerea mea este ca pe la începutul lui Octombrie, guvernul Ţâşti-Bâşti va deveni guvernul Ţâşti-Buff de pământ, iar d-lui Boc i se va da oportunitatea sa conduca campania electorala organizata de dl. Bleaga, cu palarie, pusca si curea lata (la spate).

  Dvs. ce pareri aveti despre aceasta impresie a mea ?
 • +1 (1 vot)    
  hahaha (Vineri, 24 iulie 2009, 17:35)

  liviu_ [utilizator]

  vine campania...
  promisiuni populiste si fara nici un castig economic...
  astea nu sunt masuri antri criza sunt masuri pentru castig de voturi si atat....
  au ministrii salarii cei drept cam mari, dar din cauza salariilor lor e criza in floare in romania ci din cauza coruptiei si incompetentei guvernantilor...

  cel mai trist e ca astfel de promisiuni prind la prosti
 • 0 (0 voturi)    
  nu doar ministrii (Vineri, 24 iulie 2009, 20:19)

  oscar [anonim]

  vrind sa aflu citeva salarii de angajati in primarii rurale (ca s-a facut mult tam-tam cu salariile bugetarilor), am dat "search" pe Google pentru expresia "primaria comunei". Am deschis doar citeva site-uri de pe prima lista de rezultate si am aruncat o privire in declaratiile de avere. Nu imi amintesc ce comune erau, n-aveti decit sa repetati experimentul. Imi amintesc doar ca am gasit declaratii de secretari de primarie, cu salarii de 29-30 milioane pe luna. Daca un secretar de primarie rurala duce lunar acasa banii aia, ia sa vedem ce se intimpla in orase. Sefi de birou la primaria Cluj- 45-50 de milioane pe luna. Directori de servicii- 70 de milioane. La Arad- sefi de birou cu 55-60 de milioane, directori cu 70-90 de milioane. Astia sint oamenii care se pling toata ziua ca ei au salarii mici?! Bugetari nesimtiti.
 • 0 (0 voturi)    
  ANOFM restructurare (Vineri, 24 iulie 2009, 21:08)

  emil [anonim]

  cu un somaj care tinde spre 10% e clar ca e nevoie de mai multi oameni la agentiile de ocupare.....de unde sa ii iei decit de la directiile de munca, acolo unde au fost dusi cu forta in noiembrie 2008? sigur spre sfirsitul anului 2009 rata somajului va ajunge rapid la 10 %.......restructurati ANOFM si directiile de munca...e nevoie de oameni la agentiile de ocupare pe criza asta....e clar, chiar nu vede nimeni???nu pricep de ce nu se iau cei 400 de functionari de la directiile de munca ca sa sa fie adusi inapoi la agentiile de ocupare? care e motivul mai oameni buni? care? e criza!!! numarul de dosare de somaj aproape s-a dublat fata de perioada similara a anului trecut....
 • 0 (0 voturi)    
  abuzuri crase (Vineri, 24 iulie 2009, 21:09)

  ioana [anonim]

  Printr-o decizie abuziva si lipsita de ratiune a conducerii de atunci a ministerului muncii si a ANOFM – Agentia nationala de ocupare a fortei de munca, un numar de salariati ai ANOFM au fost transferati la Directiile de munca, desi initial li s-a spus ca vor merge la agentia judeteana de prestatii sociale.
  Am si facut cereri de transfer la agentia de prestatii. Conducerea ne a aratat protocolul care se semnase intre agentia nationala de prestatii sociale si ANOFM….vorbe goale si lipsite de sens…..printr o serie de acte ilegale, cum ar fi o nota a fostei secretare de stat teodora bertzi…..s-a permis sa se faca transferul salariatilor de la AJOFM la Agentia de prestatii sau la directia muncii …..dupa caz…..risul lumii…cea mai mare bataie de joc posibila….adica oamenii au vrut sa ajunga la agentia de prestatii si s-au trezit la directiile de munca…..jalnic, illegal, abuziv, imoral, illogic si ridicol!!!

  Am inteles ca dosarul 8521/2/2008, are termen pe 07.10.2009, speram ca BNS va cistiga procesul cu guvernul!!!
  Solicitam ca aceasta decizie a instantei sa fie pusa in practica si sa se faca dreptate o data celor 400 de functionari publici ai ANOFM batjocoriti in cel mai josnic mod de catre fosta secretara de stat teodora berti si de catre fostul ministru de foarte trista amintire paul pacurar…..
  Faceti ne dreptate…….va imploram…..puneti in practica Solutia instantei!!!! Somajul tinde spre 10 %...peste 1.000.000 de someri in 2009….e clar ca agentiile de somaj mai au nevoie de oameni…sunt cozi de zeci de persoane in fata agentiilor…..noi am lucrat la AJOFM si stim sa fim agenti de ocupare….stim sa ne facem treaba, putem ajuta la scaderea ratei somajului in aceasta perioada de criza….redati ne demnitatea!!! Cerem ca cei 400 de functionari sa se intoarca inapoi la ANOFM!!! Exista un dumnezeu pe lumea asta!!! Sa se faca dreptate!!!
  Restructurarea guvernului trebuie sa inceapa de la Agentia Nationala de OCupare, Directiile de munca si agentiile de prestatii!
 • 0 (0 voturi)    
  e nevoie de oameni la ANOFM (Vineri, 24 iulie 2009, 21:10)

  coman [anonim]

  SUnt unul din cei 400 de functionari luati cu forta la agentiile de prestatii sociale si la directiile de munca. Am fost bataia de joc a conducerii ministerului muncii de anul trecut-teodora berti si m. cimpeanu. Am fost luati cu forta de la agentiile judetene de ocupare a fortei de munca, somajul este in crestere, iar noi stim piata muncii, stim sa facem activitate de ocupare, cu asta ne am ocupat atita amar de vreme.
  BNS se afla in proces cu guvernul, pe 07.10.2009 e ultimul termen cu tot cu recurs, va imploram domnule ministru marian sirbu, ajutati ne sa transferam inapoi la ANOFM, nevoie de noi acolo, stim asta….
  Vrem sa ajutam la scaderea ratei somajului, asta stim sa facem domnule sirbu, dati ne aceasta posibilitate, ajutati BNS sa cistige procesul ca fac de fapt un bine ministerului muncii pe criza aasta de pe piata muncii. Daca BNS cistiga procesul, totul va fi spre binele si al conducerii ministerului muncii, si al ANOFM si al celor 400 de oameni luati fortat si batjocoriti de mariana cimpeanu, si al somerilor, al tuturor.
  Domnule ministru ajutati BNS sa cistige procesul, faceti dreptate o data pt totdeauna celor 400 de functionari si intariti ANOFM in aceasta perioda de criza. Aduceti oamenii inapoi sa vedeti pe urma cit va fi rata somajului!!!!!! Va scadea sigurrrr!!!!
  Va asigur ca cel putin 350 din cei 400 de functionari luati cu forta gindesc ca mine!!!!
  Restructrati directiile de munca si uniti le cu agentiile de prestatii, iar pe cei 400 de functionari luati cu forta transferati I inapoi la AJOF ca sunt cozi de zeci de persoane in fata agentiilor locale de ocupare!!! E nevoie de oameni acolo. Asta inseamna adevarata restructurare!


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by