Liderul social-democrat Mircea Geoana a afirmat, joi, ca, in opinia sa, ar trebui demarate procedurile pentru infiintarea comisiei de ancheta parlamentara in cazul ministrului Turismului, Elena Udrea, caz pe care l-a catalogat drept "similar cazului Ridzi": "Opinia mea este ca ar trebui infiintata o astfel de comisie parlamentara de ancheta si in cazul doamnei ministru Elena Udrea", potrivit Mediafax.

Monica Iacob Ridzi si "alte doamne ministru" au brevetat "retete de sifonare" a banului public, a afirmat Mircea Geoana, citat de NewsIn, adaugand ca este de acord cu solicitarea PNL privind infiintarea unei comisii de ancheta in cazul ministrului Turismului, Elena Udrea.

Mircea Geoana este de parere ca "simptomul Ridzi" pare sa existe si in cazul Ministerului Turismului si spune ca nu vede de ce ar trebui ca la situatii similare sa se aplice modele diferite.

Potrivit lui Mircea Geoana, PSD urmeaza sa ia o decizie in privinta infiintarii unei comisii de ancheta in cazul ministrului Turismului, Elena Udrea, sâmbata dimineata, in cadrul unui for statutar al partidului.

Mircea Geoana este al doilea lider de partid care cere infiintarea unei comisii de ancheta in Parlament pentru ministrul Turismului, dupa Crin Antonescu. Presedintele PNL a anuntat, miercuri, ca liberalii au decis, in Biroul Politic Central, initierea demersurilor parlamentare pentru infiintarea unei comisii de ancheta privind activitatea ministrului Turismului, mandatati in acest sens fiind deputatii formatiunii.