"Unul intra, altul iese din istorie" a afirmat, joi, Elena Udrea, referindu-se la liderul deputatilor PSD, Viorel Hrebenciuc, care a numit-o miercuri, pe ministrul Turismului, "Sexy buzoianca", potrivit Mediafax.

Viorel Hrebenciuc a catalogat-o, miercuri, pe Elena Udrea "sexy buzoianca" si i-a recomandat sa se ocupe de turismul ecumenic. Declaratia social-democratului a venit dupa ce Elena Udrea a ironizat numirea acestuia ca sef de campanie al PSD.

"Ii recomand doamnei Elena Udrea, "sexy buzoianca", o apropiata a domnului presedinte Traian Basescu, sa se ocupe de turismul ecumenic de care PDL va avea nevoie in campanie electorala", declara miercuri Viorel Hrebenciuc, in replica la afirmatiile Elenei Udrea, dupa numirea acestuia ca sef de campanie al PSD: "Domnul Hrebenciuc este exact persoana potrivita, ne bucuram de aceasta alegere. Dupa chipul si asemanarea domnului Hrebenciuc este si candidatul. Oricum, nu ne faceam griji, dar cu acest tandem Hrebenciuc - Geoana suntem chiar linistiti".