Fostul senator PSD Adrian Paunescu a incasat 28.000 de euro de la Realitatea TV in timpul mandatului de parlamentar, se arata in declaratia de avere depusa in ianuarie 2009. Informatia a fost publicata initial de www.sutu.ro. Contactat de HotNews.ro, Paunescu a declarat ca a semnat contractul “in urma cu un an si jumatate si inca este valabil”. In declaratia de avere depusa in iunie 2008, cand Paunescu era inca senator, veniturile de la Realitatea nu sunt mentionate. Intrebat de ce, Paunescu a spus: “nu stiu cand am semnat contractul”.

Conform declaratiei de avere publicata in 15 ianuarie 2009, senatorul Adrian Paunescu a incasat de la Realitatea Tv 28.000 euro pentru aparitiile televizate. Paunescu a declarat pentru Hotnews.ro ca a semnat contractul cu postul de televiziune in urma cu un an si jumatate, in timp ce era senator.

"Am incasat cei 28.000 euro in baza unui contract cu Realitatea TV. Ce aveti cu mine? Acum nu mai sunt persoana publica. Contractul este confidential, daca vreti detalii sunati la Realitatea TV. L-am semnat acum un an si jumatate si inca este valabil", a spus Paunescu.

Paunescu a omis sa precizeze in declaratia de venit depusa in iunie 2008 venitul obtinut din contractul cu televiziunea. Intrebat de Hotnews.ro de ce nu a specificat in declaratia din iunie 2008 venitul de la Realitatea TV, Paunescu a spus ca nu-si mai aminteste data exacta a contractului: "Nu mai stiu cand am semnat contractul, nu am hartiile in fata acum. Cred ca a fost 1 aprile sau 1 iunie. Nu mai stiu exact".