Presedintele PNL Crin Antonescu a demarat campania pe net. Antonescu a scris luni, pentru prima oara pe Facebook despre un eveniment petrecut in urma cu doua zile. Antonescu a debutat cu un mic comentariu critic la adresa discursului presedintelui Traian Basescu in fata tinerilor maghiari. Presedintele liberalilor, citat de Inpolitics.ro, a anuntat ca va fi foarte activ pe internet si ca va avea si un blog personal.

"Am asistat la provocarea de catre presedinte, a tinerilor apartinand minoritatii maghiare, context in care minoritatea maghiara a votat actuala Constitutie la referndumul din 2003. Faptul ca domnia sa incearca sa provoace reactia tinerilor nu are decat motive strict electorale", scrie Antonescu pe contul sau de pe Facebook intr-o postare de luni, comentand un eveniment petrecut sambata la Tusnad, cand Traian Basescu a fost huiduit de maghiari.

Chiar in strategia de campanie a lui Crin Antonescu se regaseste sectiunea de "campanie pentru internauti". Conform documentului, publicat de Hotnews.ro, liberalii vor sa recupereze si sa mobilizeze electoratul tanar prin dialog deschis pe blog, filmulete si informatii despre activitate si proiecte.

In parctica, strategia pentru campania pe internet intarzie sa apara. Desi anuntase ca va avea si un blog personal, pe site-ul www.crinantonescu.ro nu exista nicio postare, doar un banner cu liderul PNL, un videoclip electoral si un formular de inscriere in partid.