"Cand Videanu deschide gura, in spate este un business". In urma acestor declaratii facute de presedintele PSD Mircea Geoana, Adriean Videanu a declarat, luni, ca asteapta scuze in maximum 48 de ore, altfel il da in judecata. Videanu sustine ca i-a transmis lui Geoana, in sedinta Coalitiei, sa-si retracteze afirmatia facuta la Turnu Magurele la adresa sa. Videanu sustine ca presedintele PSD i-ar fi raspuns ca "reflecteaza foarte serios".

"I-am dat 48 de ore, l-am rugat ori sa aduca dovezile, ori daca nu, sa corecteze afirmatia facuta, altfel imi rezerv dreptul, asa cum am spus, sa il dau in judecata", a declarat Videanu.

Ministrul democrat-liberal a mai spus ca Mircea Geoana i-ar fi transmis ca "reflecteaza foarte serios".

In sedinta PSD de la Turnu Magurele, Mircea Geoana si-a indemnat colegii sa-l atace pe Videanu, care si "cand respira vrea sa faca bani".

"Cand Videanu deschide vorba, in spate este un business. Asta cand respira vrea sa faca bani. Dati, ma, in ei ca sunt vraiste la chestia asta! Boc n-are habar de economie. Pogea este adus de pe drumuri. Astilalti toti stiu ca este omul de casa al lui Videanu. Sunt vulnerabili din punct de vedere public. Hai sa-i atacam", a spus atunci liderul PSD.