Crin Antonescu se casatoreste cu Adina Valean. Anuntul a fost facut chiar de liderul PNL, care a declarat in cadrul unei emisiuni la Realitatea FM ca a cerut-o in casatorie pe colega sa de partid Adina Valean, recent aleasa in functia de europarlamentar.

"Vreau sa fac lucrul acesta si il vom face. Incercam sa gasim o conjunctura astfel ca acest lucru sa nu fie excesiv mediatizat si sa nu fie pus in legatura cu campania electorala, pentru ca este un lucru de natura privata. O voi face cat de curand posibil. Sigur ca am cerut-o de sotie", a declarat Crin Antonescu pentru sursa citata. Liderul liberal spera sa puna capat, astfel, zvonurilor privind viata sa personala.

In urma cu mai bine de trei luni, europarlamentarul liberal Adina Valean recunostea pentru revista Q Magazine ca intre ea si seful PNL exista o poveste de dragoste. "Da, am o relatie sentimentala cu Crin!", a marturisit aceasta, precizand ca a divortat anul trecut de fostul sot. O declaratie care a survenit imediat dupa un atac lansat de fostul senator Adrian Cioroianu care, nemultumit de faptul ca nu a mai prins un loc eligibil, l-a acuzat pe Crin Antonescu ca si-a pus iubita si apropiatii pe lista.