Deputatii decid marti daca ministrul Tineretului si Sportului, Monica Iacob Ridzi, va fi cercetata de o comisie speciala pentru modul in care a cheltuit banii publici pentru organizarea zilei de 2 mai, Ziua Tineretului.

Deputatii PNL au inaintat, luni, conducerii Camerei Deputatilor cererea de aprobare a inceperii urmaririi penale impotriva ministrului Iacob Ridzi pentru delapidare si abuz in serviciu contra intereselor publice.

"Astept sa se finalizeze aceasta ancheta prin care sa se demonstreze nevinovatia mea, dupa care voi da în judecata pe toti cei implicati in acest denunţ calomnios", a declarat luni Monica Iacob Ridzi, dupa ce a aflat ca sesizarea liberalilor a ajuns la DNA.

De Ziua Tineretului, Ministerul Tineretului a organizat concerte in Bucuresti, pe plaja din Costinesti si in alte locuri din tara. Pentru aceste evenimente, MTS a cheltuit 628.000 de euro din buget. In urma unei anchete GSP, MTS a fost acuzat ca a acordat aceasta suma unor "firme de apartament" fara a organiza o licitatie.