Vicepresedintele Liviu Dragnea lanseaza noi atacuri si chiar insulte la adresa ministrilor PD-L. Potrivit unei noi inregistrari, difuzata de Realitatea TV, Liviu Dragnea il face "tampit" pe Radu Berceanu.

Nemultumit ca ministerelor controlate de PSD le-au fost reduse bugetele, Liviu Dragnea isi jigneste colegii de coalitie.

"Era tampitul asta de Berceanu la o intalnire a Coalitiei: Noi n-avem probleme cu seceta in Romania! Hai sa-mi aratati si mie!". Ei asa pun problema. Ce, Emil Boc e mai capabil decat Dan Nica? Tasti-bastiul ala?Am ajuns sa ne dea lectii! Si Blaga care vorbeste cand? Numai dimineata, ca dupa-amiaza are o problema. Ce, Pogea e mai capabil decat Nita? Nici nu e comparatie", a declarat Liviu Dragnea.

Inregistrarile sunt de la sedinta cu usile inchise a Comitetului Executiv al PSD.

Si Mircea Geoana a declarat la aceeasi sedinta: "Cand Videanu deschide vorba, in spate este un business. Asta cand respira vrea sa faca bani. Dati, ma, in ei ca sunt vraiste la chestia asta! Boc n-are habar de economie. Pogea este adus de pe drumuri. Astilalti toti stiu ca este omul de casa al lui Videanu. Sunt vulnerabili din punct de vedere public. Hai sa-i atacam", a spus Geoana, la sedinta desfasurata la Tunu Magurele.