Prim-vicepresedintele PDL Adriean Videanu a declarat, sambata, ca intentioneaza sa il dea in judecata pe presedintele PSD, Mircea Geoana, pentru calomnie, daca acesta nu probeaza acuzatiile pe care i le-a adus in sedinta CexN al PSD, relateaza NewsIn.

"Cand Videanu deschide vorba, in spate este un business. Asta cand respira vrea sa faca bani. Dati, ma, in ei ca sunt vraiste la chestia asta! Boc n-are habar de economie. Pogea este adus de pe drumuri. Astilalti toti stiu ca este omul de casa al lui Videanu. Sunt vulnerabili din punct de vedere public. Hai sa-i atacam", a spus Geoana, la sedinta desfasurata la Tunu Magurele, potrivit unei inregistrari difuzate de Realitatea TV.

Mazare: Sa scapam de Iuda asta de Basescu

Radu Mazare, nu s-a lasat mai prejos: „Ce e asta, Prima Casa?! A venit Boc cu vrajeala asta… Pai cum il las eu pe Pogea, cand am jumatate din Guvern, sa faca bagabonteala asta?! Pai astia, Cum ajung ministri de Finante, cum sunt foarte destepti. (…) Ne batem cu toti capul cum sa scapam de Iuda asta de Basescu. Asta e cel mai mare rau...”.

Comitetul Executiv al PSD s-a reunit, vineri, la Turnu Magurele (jud. Teleorman) pentru a analiza rezultatele alegerilor europarlamentare.

In urma sedintei au fost stabilite si directiile de campanie pentru alegerile prezidentiale de la sfarsitul anului.