Partidul National Liberal cere demisia Monicai Iacob Ridzi si inceperea urmaririi penale impotriva ministrului Tineretului si Sportului, dupa ce ministerul condus de aceasta a cheltuit aproape 630.000 de euro pentru organizarea evenimentelor din 2 mai, de Ziua Tineretului.

"Un ministru al acestui Guvern patronat de Traian Basescu arunca peste jumatate de milion de euro pe fereastra fara niciun fel de justificare si fara niciun fel de rusine", a afirmat, vineri, liderul liberal Crin Antonescu.

"Un ministru al unui Guvern care declara ca vrea sa scoata tara din criza vine si spune ca nu il intereseaza cum s-au cheltuit 630.000 de euro de la buget pentru niste concerte banale, 630.000 de euro acordate unei firme de apartament fara licitatie", a adaugat Crin Antonescu.

Liderul liberal a anuntat ca PNL a sesizat Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in legatura cu cheltuirea a 630.000 de euro pentru organizarea Zilei Tineretului de catre Ministerul Tineretului si Sportului.