"Cred ca o sa fiu un nou Obama in Romania. Daca un negru a putut sa castige campania in America, poate si un evreu in Romania", a afirmat, joi, candidatul independent la alegerile prezidentiale, Nati Meir. El si-a inaugurat, joi, in Piata Universitatii, un cort pentru strangerea de semnaturi necesare pentru a-si depune candidatura, potrivit Mediafax.

Cei care semneaza pentru candidatura lui Nati Meir nu au plecat cu mana goala de la cortul viitorului candidat, ci cu periute si pasta de dinti. Cum i-a venit lui Nati Meir ideea?

"Ideea este ca noi vrem sa schimbam clasa politica si politicienii sa se spele la gura. Sa scapam de becalism, sa scapam de vadism, sa scapam de vanghelism, de cei care injura si vorbesc urat! Daca am fost deputat 4 ani, am vazut ce gura spurcata au politicienii. Eu sunt altceva. M-am nascut in alta tara, vreau sa dau viata mea pentru aceasta tara", a explicat cel care se vrea Obama al Romaniei.

In plus, Nati Meir nu a dat declaratii presei decat dupa sosirea purtatorului sau de cuvant, Monica Columbeanu, care a venit insotita de fiica sa si de sofer.