VIDEO Traian Basescu: Am suspiciuni in privinta responsabilitatii domnului Mircea Geoana cand face declaratii publice

de Alina Neagu     HotNews.ro
Marţi, 9 iunie 2009, 15:33 Actualitate | Politic


"Doresc sa incep prin a saluta anuntul domnului Mircea Geoana ca doreste sa se retraga din CSAT. Legalitatea din punct de vedere constitutional si a legilor in vigoare nu pot eu sa o stabilesc, dar pe fond, eu salut aceasta declaratie de intentie. Acest anunt al dansului este contradictoriu cu dorinta sa expresa de a impune, in negocierile pentru protocolul de Guvernare, ca seful Senatului sa fie si vicepresedintele CSAT. E o schimbare radicala fata de acum 6 luni", a afirmat, marti, presedintele Traian Basescu.

Declaratiile lui Traian Basescu:

 • Doresc sa incep prin a saluta anuntul domnului Mircea Geoana ca doreste sa se retraga din CSAT.
 • Legalitatea din punct de vedere constitutional si al legilor in vigoare nu pot eu sa o apreciez eu, ramane sa o aprecieze cei care sunt in drept, dar pe fond, eu salut aceasta declaratie de intentie.
 • Acest anunt al dansului este total contradictoriu cu insistenta dansului de a impune in protocolul Coalitiei prezenta presedintelui Senatului in aceasta structura de securitate. In baza acestui protocol, s-a emis o ordonanta de urgenta, care modifica structura CSAT. E o schimbare radicala fata de optiunile pe care le avea acum 6 luni.
 • In orice caz, daca am fi luat in seama toate declaratiile domnului Mircea Geoana, facute in timp, probabil ca ar fi trebuit sa retragem trupele din Irak cand nu isi terminasera misiunea, in anul 2006, sau ar fi trebuit probabil sa avem tara intr-un derapaj economic, neavand un acord de finantare a rezervei Bancii Nationale cu Fondul Monetar International.
 • Din acest motiv, am anumite suspiciuni in privinta responsabilitatii cu care domnul Mircea Geoana face declaratii publice.
 • In ceea ce priveste aprobarea misiunii trupelor romanesti in Irak dupa 31 decembrie 2008 - As vrea sa ii amintesc domnului Mircea Geoana ca, pe 22 decembrie 2008, Parlamentul a aprobat prelungirea misiunii trupelor romanesti in Irak. Pe data de 22 decembrie, domnul Mircea Geoana era presedintele Senatului. 
 • De asemenea, pe data de 20 ianuarie 2009, in prezenta domnului vicepresedinte al CSAT, Mircea Geoana, s-a discutat si s-a aprobat, in cadrul CSAT, mentinerea trupelor romanesti in Irak in baza solicitarii Guvernului irakian.
 • Pe data de 5 februarie 2009, Guvernul a adoptata ordonanta de urgenta nr. 2, la care a contribuit, prin contrasemnare, ministrul de Externe, care face parte din partidul domnului Geoana, ordonanta prin care s-a aprobat memorandumul negociat de Ministerul de Externe si Ministerul Apararii din Romania sub conducerea Ministerului de Externe, pe de o parte, iar pe de alta parte, Guvernul irakian. Memorandumul stabilea, printre altele, misiunile trupelor romanesti in Irak  dupa data de 31 decembrie 2008 si mentiona extrem de precis ca trupele romanesti se vor retrage cel mai tarziu pe 31 iulie 2009 din Irak.
 • Aceasta ordonanta de urgenta a fost adoptata de Parlamentul Romaniei pe data de 12 mai 2009, prin legea 179. Sugur ca, conform procedurilor constitutionale, aceasta aprobare a fost posibila cu votul Senatului si al Camerei Deputatilor, Senatul fiind camera decizionala.
 • Doresc sa explic si prezenta mea in Irak pe data de 4 iunie. Este o explicatie pe care o dau romanilor, si nu lui Mircea Geoana. Data de 4 iunie nu a fost data retragerii din Irak. Data de 4 iunie a fost data in care comandamentul fortelor multinationale din Irak a stabilit inceperea predarii atributiunilor militarilor romani catre militarii irakieni si incetarea mandatului de operatiuni militare in Irak pentru trupele romanesti.
 • Data de 4 iunie nu a fost stabilita de Guvernul Romaniei. Politienii iau deciziile politice, de stationare si de misiuni ale trupelor, dar modul de retragere a trupelor este o operatiune pe care o stabilesc generalii: data, momentul potrivit pentru predarea atributiunilor militarilor romani au stabilit-o generalii. Din punct de vedere politic, ei trebuie sa respecte data-limita de stationare a trupelor romanesti in Irak.
 • Prezenta mea acolo era importanta pentru ca am fost unul dintre aceia care au sustinut ca Romania trebuie sa isi mentina trupele in Irak pana isi termina misiunea. Pe de alta parte, era obligatia mea de sef al statului ca dupa ceremonia de incetare a actiunilor militare romanesti pe teritoriul irakian sa il intalnesc pe presedintele irakian si sa il informez ca trupele romanesti nu mai sunt trupe combatante pe teritoriul Irakului. Este un gest care se face intre sefii de stat.
 • Toata planificarea de retragere, in conditiile in care pe 4 iunie, militarii romani au incetat operatiunile, este planificata sa se termine pe 25 iulie. In momentul de fata avem in Irak 360 de militari.
 • Niciodata nu m-am dus in Irak fara sa vizitez si trupele din Afganistan, pentru ca ar putea fi considerat si un gest de impolitete. Din cauza programului de acasa, din cauza ca pe 5 iunie trebuia sa ma intalnesc cu agricultorii in Insula Mare a Brailei, am ajuns in Afganistan pe 6 iunie. Niciodata, deplasarile in Irak si Afganistan nu au fost facute publice inainte din motive de securitate.
 • Domnul Geoana a facut un joc politic incorect pe spinarea armatei, si nu am vrut sa ii raspund in ziua alegerilor.
 • Sunt multumit ca s-a rezistat presiunilor politice de intrerupere a misiunii si este prima misiune pe care armata romana a premuat-o in 2003 si a dus-o la bun sfarsit.
 • Tin sa felicit cele 12 batalioane care s-au succedat in Irak, sa felicit militarii romani pentru modul cum s-au comportat in teatrul de operatii. Nu in ultimul rand, au adus credibilitate Romaniei, ca furnizor de securitate.
Citeste mai multe despre   


4585 vizualizari

 • -5 (15 voturi)    
  Oare va fi consecvent (Marţi, 9 iunie 2009, 13:45)

  Adrian [anonim]

  si va afirma ca nici un partid nu a obtnut 50+1 deci nimeni nu a castigat?
  • +9 (21 voturi)    
   Va anunta un guvern PDL+PNL. (Marţi, 9 iunie 2009, 14:28)

   John Smith [anonim] i-a raspuns lui Adrian

   Antonescu nu are nici o sansa la prezidentiale astfel incat alianta PDL-PNL va renaste si il va sustine pe Basescu pentru al doilea mandat. E timpul ca liberalii sa renunte la orgolii marunte si sa intre la guvernare alaturi de PDL.
   • -10 (26 voturi)    
    glumesti (Marţi, 9 iunie 2009, 14:41)

    B [anonim] i-a raspuns lui John Smith

    de ce nu ramaneti cu PSD-ul doar sunteti facuti din acelasi aluat
    • +5 (19 voturi)    
     Conu Dinu vrea guvern PSD+PNL. (Marţi, 9 iunie 2009, 14:51)

     John Smith [anonim] i-a raspuns lui B

     Iar premier sa fie Petre Roman. Singurul care lupta contra PSD este Traian Basescu. Restul mimeaza lupta.
     • -4 (4 voturi)    
      Agenturili (Marţi, 9 iunie 2009, 17:11)

      G [anonim] i-a raspuns lui John Smith

      Lupta din interior, nu? E agent infiltrat?
   • -14 (22 voturi)    
    Tot PNL-ul va vota Geoana in turul II (Marţi, 9 iunie 2009, 14:47)

    Titirca1 [utilizator] i-a raspuns lui John Smith

    E clar, pentru ca toti doresc o simplificare a scenei politice; pdl fara cheliosul sef reajunge la 7% si vor ramane doua mari partide de stanga, PSD si de drapta PNL, pe scena politica. Oricum trebuie sa fii orb sa nu vezi ca basescu nu mai iese. Dupa care, prima miscare = pdl out din guvern, prefectii inlocuiti, debandada in partid si fuga in masa catre psd si pnl => partidul se dezintegreaza. tineti minte analiza asta in toamna. Vorbim atunci.
    • +8 (18 voturi)    
     Toti activistii PNL vor vota Geoana in turul 2. (Marţi, 9 iunie 2009, 14:56)

     John Smith [anonim] i-a raspuns lui Titirca1

     Adica 2 % din electorat. Oamenii cu viziune de dreapta care simpatizeaza PNL fara a fi membrii de partid se vor speria de o guvernare socialista Geoana -Nastase si il vor vota pe Basescu.Basescu va mentine cota unica iar Geoana nu.
     • -5 (7 voturi)    
      GRESIT (Marţi, 9 iunie 2009, 15:41)

      gresit [anonim] i-a raspuns lui John Smith

      Marea majoritatea a celor despre care vorbesti nu vor merge la vot.
      Iar eu voi vopta cu amandoi ca sa nu imi poata fura ei votul...
     • -5 (9 voturi)    
      boc a desfiintat cota unica (Marţi, 9 iunie 2009, 16:08)

      Dan [anonim] i-a raspuns lui John Smith

      atunci cand a bagat forfetarul
     • -3 (5 voturi)    
      pt jhon smith (Marţi, 9 iunie 2009, 16:17)

      lux [anonim] i-a raspuns lui John Smith

      bahahahahahahahahah.
      hai ca m-ai facut sa rad
    • +11 (19 voturi)    
     si marmota... (Marţi, 9 iunie 2009, 15:07)

     cucu [anonim] i-a raspuns lui Titirca1

     multi pesedei si penelei vor vota basescu.

     cand psd si pnl s-au scremut sa-l destituie pe presedinte,electoratul propriu le-a dat peste bot si au votat pro base.

     in toamna cele 2 partide o vor lua din nou peste bot.

     somn usor.
   • -5 (11 voturi)    
    mai bine sa fuzioneze pdl cu psd (Marţi, 9 iunie 2009, 16:07)

    Dan [anonim] i-a raspuns lui John Smith

    s-ar reface frumos si pe fata fsn-ul...
    pdl si psd au doar aceiasi oameni, aceleasi apucaturi

    lasati pnl-ul in pace
  • -5 (9 voturi)    
   variante: 6 din 50+1 (Marţi, 9 iunie 2009, 15:39)

   bula [anonim] i-a raspuns lui Adrian

   1. Romania va declara in sfarsit razboi SUA. 10 min mai tarziu ne predam si astfel vom rezolva orice criza economica de acum inainte.
   2. EBA il va urma la presedentie, s-a decis ca este timpul sa se pensioneze si sa-si traiasca viata in liniste, poate la pescuit, departe de coruptia din Romania.
   3. Romania va declara in sfarsit razboi Rusiei. 10 min mai tarziu statele vecine Romaniei vor incepe si ele un conflict pt a imparti noul teritoriu eliberat. Vor trebui totusi sa astepte cateva sute de ani sa se mai duca radiatiile.
   4-5-6. mai puneti si voi ca nu duceti lipsa de idei.
   • -3 (5 voturi)    
    Continuare 5 din 50+1 (Marţi, 9 iunie 2009, 16:38)

    Titirca1 [utilizator] i-a raspuns lui bula

    5. Eba Pauker iradiata, o va numi pe Nutzica Udrea ambasador in "republica membra a UE" ...Norvegia !
    6. Coposu se va scula in toamna asta din mormant, va intra in toate contiintele romanilor si va matura scena politica de partidul de slugoi comunisti. (pdl)
  • 0 (0 voturi)    
   TRISTI SI SINGURI (Miercuri, 10 iunie 2009, 11:24)

   trist [anonim] i-a raspuns lui Adrian

   asta este unul dintre momentele in care imi este rusine ca sunt roman. pe de alta parte este o fatalitate ca sunt roman, dar oare cum voi putea sa cred ca tara asta se va schimba cumva??? dupa atata zbucium si speranta, nu ne ramane sa mai credem in nimic - in 2009 romanii nu mai cred in nimic! daca ii putem acuza de ceva pe acesti doi, elena si traian basescu, este ca au facut raul cel mai mare natiei romane - i-au luat speranta..... este revotator, suntem chiar la un final de istorie sau am obosit???? lumea din jurul nostru se strica, insa romania se strica in ritm accelerat! vom prinde in eprubeta normalitatea ca s-o aratam copiilor. daca nu facem ceva ca sa schimbam aceasta ocara a natiei - familia basescu, atunci destinul nostru ca natie se va sfarsi urat si fara sens. sunt tare trist si singur domnule presedinte - ca mine sunt cei mai multi dintre romani!
 • -2 (12 voturi)    
  Agenda (Marţi, 9 iunie 2009, 13:47)

  observator [anonim]

  cica tema declaratiei nu a fost deocamdata anuntata!...
  pai in primul rand va anunta ca pdlicii si eba au castigat alegerile ceea ce e inexact, desigur, si in al doilea rand il vaataca pe geoana in legatura cu retragerea din csat. si va mai zice probabil ceva despre cat e de bun boc ca prim-ministru si cat de competenti sunt ministrii pedelici.
 • -7 (13 voturi)    
  POATE ISI DA DEMISIA (Marţi, 9 iunie 2009, 14:11)

  VDN [anonim]

  si declanseaza alegeri anticipate. acum cat mai este in carti.
  • -6 (12 voturi)    
   Oare ce ne va spune ? (Marţi, 9 iunie 2009, 14:33)

   Ebiscus [anonim] i-a raspuns lui VDN

   LOL: va anunta ca EBa renunta la mandatul de europarlamentar ! ! ! Ca sa ne arate ca e de treaba si sa mai salveze din voturile lui, daca mai poate.
 • -11 (19 voturi)    
  Basescu -vax (Marţi, 9 iunie 2009, 14:34)

  John [anonim]

  sa-si asculte singur declaratiile! Eu m-am saturat pana peste cap de circul ieftin numit Basescu.
 • -4 (20 voturi)    
  agenda.. (Marţi, 9 iunie 2009, 14:38)

  justin [utilizator]

  1. bravo EBA, sunt mandru de tine. sper ca nu-ti pare rau ca nu ai fost in bamboo ci ai facut campanie
  2. pdl castigatori absoluti la toate capitolele. cine-s psd si pnl ca n-am auzit de ei.
  3. ce conteaza prezenta de 27% la vot, important e ca am castigat. pt restu 73%, sa traiti "bine"
  4. (printre lacrimi si suspine) voi candida la presidentie pentru a scoate tara din mana oligarhilor (pnl) si a comunistilor (psd).
 • -7 (13 voturi)    
  circ fara piine (Marţi, 9 iunie 2009, 14:45)

  eu [anonim]

  Va spune ca ce scrie presa e o campanie desantata contra EBA, care de fapt si-a cistigat cinstit locul in EP, fara nici o manipulare. Asta e partea proasta, ca odata vazut cu sacii in caruta si fata in parlament, taticul chiar incepe sa creada si el ca fata a iesit pe bune in alegeri. La fel si EBA, sint sigura ca e convinsa ca a iesit pe baza competentei ei si a increderii pe care o are in ea populatia.
  Dar ca sa faca orice anunt legat de campania "voturi pentru EBA", ar trebui ca Base sa se simta cu musca pe caciula a propos de acuzatiile aduse de presa. Si asta ar fi posibil doar daca ar avea bun simt, ceea ce stim ca este un lucru imposibil in cazul politicienilor romani actuali, indiferent de ce culoare ar fi. Asa ca cine stie despre ce o sa ne vorbeasca. In tot cazul, sa speram ca nu o sa il dea lacrimile afara din casa - nu cred ca mai rezist la inca o tura de plinsete la asa scurt timp dupa ultima...
  • +5 (13 voturi)    
   Lacrimi ? (Marţi, 9 iunie 2009, 15:26)

   UIon [anonim] i-a raspuns lui eu

   Va spune câte ceva despre absenteismul de la vot, semn că politicienii sunt departe de agenda reală a populaţiei. Şi, bine'nţeles, o să-l ridice puţin de urechi în sus pe Prostănacul vostru. Te salutăm din mers, PSD !
   • -1 (9 voturi)    
    toti la fel (Marţi, 9 iunie 2009, 15:44)

    eu [anonim] i-a raspuns lui UIon

    UIon, m-ai inteles gresit. Ii detest in egala masura pe toti politicienii romani, si de aceea nici nu mai traiesc in Romania de multa vreme. Chestie care ma face sa vad lucrurile in perspectiva, fara sa fiu orbita de unii sau de altii. Acum ma refeream doar la Base, despre PSD nici nu ma obosesc sa vorbesc - ii urasc inca de cind se chemau FDSN, FSN si PCR...
 • -14 (20 voturi)    
  dictator (Marţi, 9 iunie 2009, 15:44)

  cristus [anonim]

  Normal ca saluta gestul prostanacului, e inca un pas spre visul lui Base : puteri depline, dictatura.
  Daca iese la toamna (si cred ca o sa iasa, doar suntem o tara de aplaudaci in frunte cu premierul), se desavarseste regimul totalitar Basescu, avand PDL-ul drept partid unic.
  Cine pune pariu cu mine acum ?
  • -6 (12 voturi)    
   Daca tu crezi asta, nu ai inteles nimic ! (Marţi, 9 iunie 2009, 15:59)

   mirauta [anonim] i-a raspuns lui cristus

   Absenteismul vine dintr-o uriasa nemultumire fata de basescu. Uriasa.
   Daca tu crezi ca entuziasmul vanzatoarelor din supermarket tine loc de puls al simpatiei populatiei, te inseli.
   Votand acum, oricum nu puteai sa-i spulberi pe pedelei.
   Vei vedea ce va fi in toamna.
   Atat zic.
   • +7 (11 voturi)    
    HA HA (Marţi, 9 iunie 2009, 16:10)

    eu basescu [anonim] i-a raspuns lui mirauta

    VA salut ... muriti incet si sigur in frica voastra :)).

    PS. Functia de dictator o merita mai mult Iliescu ... el a stat mai multe mandate :)).

    Nea Base nu are decat 1 si sunteti opariti. ... Sa nu uitati ca mandatul de 5 ani a fost votat tot de voi (PSD + PNL) ... sau acum vi se pare mult :))
   • -1 (7 voturi)    
    poate ma dumiresti... (Marţi, 9 iunie 2009, 16:10)

    cristus [anonim] i-a raspuns lui mirauta

    pari un bun observator al fenomenului. lamureste-ma si pe mine cu o chestie, te rog : de ce pdl-istii sunt cei mai inversunati, fanatici si chiar agresivi dintre toti sustinatorii de partide ??
    nu ma refer la mafiotii care ar intra in puscarie daca ar pica partidul, ci la oamenii obisnuiti, cei ce se bucura pentru o sapca portocalie....
    ai vreo explicatie ????
    • -3 (5 voturi)    
     Te dumiresc (Marţi, 9 iunie 2009, 16:50)

     Mirauta [anonim] i-a raspuns lui cristus

     PDL este un conglomerat de interese economice, mai mult decat un partid cu doctrina.
     Ii uneste puterea, impartitul comisioanelor, traiul mai usor si inca cateva lucruri pe care nu le scriu aici.

     Aceeasi oameni care acum formeaza nucleul dur al pdl, in eventualitatea in care basescu pierde alegerile, se vor muta imediat in barca ce va fi castigatoare.
     Fara remuscari, fara resentimente, fara macar sa clipeasca. Bazandu-se doar pe doctrina banului.
     Iliescu a simtit asta in 96.
     Fenomenul se repeta.
 • -6 (14 voturi)    
  FORZA BASEEE!!! (Marţi, 9 iunie 2009, 16:18)

  Drushkk [anonim]

  bazeus este cel mai tare!
  forza base!!
 • +5 (19 voturi)    
  La asa declaratii "made by Geoana" (Marţi, 9 iunie 2009, 16:20)

  Claude [anonim]

  asa pumni in bot.... Prostanacu' a luat-o pe coaja si in curind o va lua pe panta in jos..... Drm bun Prostanacule!
 • -5 (21 voturi)    
  base abia articuleaza 3 cuvinte coerent... (Marţi, 9 iunie 2009, 16:39)

  ionescu [anonim]

  si acum loveste in Mircea Geoana, pe care il ameninta public prin intermediul televiziunilor aservite.
  Cum sa-l mai voteze lumea, cand el se dovedeste pe fatza un dictator care nu accepta nici un fel de critica?
  La cea mai mica dicutie in contradictoriu vine imediat cu dosare pentru a intimida. Habar nu are sa vorbeasca si-l deranjeaza mai ales candidatii care sunt mai tineri, mai frumosi si mai eleganti decat el.
  D-l Geoana a argumentat foarte bine ca base nu are ce cauta la soldatii din Irak, chiar daca s-a autointitulat "comandant suprem" (ca ceausescu), pana in iarna cand se va termina campania pentru prezidentiale, pentru ca altfel e clar ca o face in scopuri electorale. Pentru discutia cu presedintele Irakului putea sa trimita niste consilieri. In plus ar fi trebuit sa asculte si sa se conformeze in multe alte situatii celor stabilite de numarul 2 in Romania, Presedintele Senatului, D-L Geoana, si nu sa se comporte dictatorial.
  Oricum nu-l va mai vota nimeni pe despot.
  • +3 (11 voturi)    
   cateva intrebari pt tine (Marţi, 9 iunie 2009, 17:10)

   Luke [utilizator] i-a raspuns lui ionescu

   1. de ce consideri ca nu suporta o discutie in momentul in care vine cu argumente clare cum sunt numere si date exacte ale ordonantelor?
   2.a ce argumente a adus prostanacul ca nu ar fi avut ce cauta presedintele acolo?
   2.b de ce crezi tu ca nu a avut ce cauta acolo? cand toti presedintii fac aceste gesturi
  • -2 (10 voturi)    
   ai citit ce ai scris? (Marţi, 9 iunie 2009, 17:22)

   flynt [utilizator] i-a raspuns lui ionescu

   nene, aberatii si lipsa unei logicii elementare. mai flagrante ca in comentariul tau, nu am mai vazut demult.
 • +8 (8 voturi)    
  scenariu (Marţi, 9 iunie 2009, 17:18)

  alemin [utilizator]

  Observ ca disputa continua. Geoana nu renunta sub nici o forma la a face o campanie anti Basescu, in loc sa ne demonstreze ce ar putea face el in calitate de presedinte.
  Basescu pe de alta parte, il taxeaza cum are ocazia. Si nu sunt putine ocaziile oferite...Dar asta este! Presedintele Psd nu invata din greseli, ceea ce demonstreaza incapacitatea politica a domniei sale.
  Rezultatul acestei incapacitati va fi esecul in turul 1 al alegerilor, fapt ce va conduce la un scenariu foarte probabil: Basescu si Antonescu in marea finala.
  Rezulatul: cu siguranta un scor nimicitor in favoarea actualului presedinte si spargerea PNL.
  Si uite asa dupa distrugerea PNT-ului, un alt partid istoric va intra in legenda. Pacat de partidele istorice care au fost decimate de nimicuri ca Tariceanu, Antonescu, Nicolai, Remus Opris ( il mai tineti minte?)
  Prevad ca in Romania vor ramane la un moment dat: PDL (cu elemente masive din PNL), PSD (elementele comunisto-securiste sunt greu de indepartat), UDMR ( comunitate mare) si conform tendintelor europene, un partid extremist, Romania Mare.
  Dupa care potopul. Diferite incercari de reabilitare ale pierzatorilor din PNL sortite esecurilor.
  Ce va fi dupa cristalizarea fireasca a scenei politice romanesti vom mai vedea.
  • +1 (3 voturi)    
   alt scenariu (Marţi, 9 iunie 2009, 22:59)

   Mos Andrei [utilizator] i-a raspuns lui alemin

   Acei oameni care nu voteaza ar putea sa gaseasca totusi un partid nou care sa-i reprezinte. Eu ma astept sa apara un partid nou pe la mijlocul lui 2010 care sa iti completeze povestea.
 • -3 (7 voturi)    
  MARE MANIPULATOR... (Marţi, 9 iunie 2009, 17:19)

  Dorel [anonim]

  ne-a invartit, ne-a sucit si tot nu a spus daca in CSAT s-a decis retragerea trupelor din Irak. ]n mintea lui este presedinte, premier, CSAT, parlament, guvern, justitie, etc, si nu intelege de ce mai trebuie aprobarea CSAT si a parlamentului daca el a zis deja ca asa se va face.
  • -6 (6 voturi)    
   Si totusi Basescu este realist (Marţi, 9 iunie 2009, 17:34)

   Fane [anonim] i-a raspuns lui Dorel

   si constientizeaza faptul ca asa "competente" ca Nutica Udrea nu are cum sa dobandeasca el. De asta o pretuieste, ca nu poate sa faca singur ce face ea...
  • +5 (9 voturi)    
   dorele..ceva probleme? (Marţi, 9 iunie 2009, 17:40)

   cucu [anonim] i-a raspuns lui Dorel

   iti citez:

   De asemenea, pe data de 20 ianuarie 2009, in prezenta domnului vicepresedinte al CSAT, Mircea Geoana, s-a discutat si s-a aprobat, in cadrul CSAT, mentinerea trupelor romanesti in Irak in baza solicitarii Guvernului irakian.

   mai e ceva de adaugat dorele?

   in privinta ta,categoric nu.
   • -3 (5 voturi)    
    Dorel adauga pt Gimmycuc (Marţi, 9 iunie 2009, 18:27)

    Dorel [anonim] i-a raspuns lui cucu

    Pedeleii folosesc aceeasi tehnica de invaluire ca tatucul lor. Eu afirm ca nu s-a pus in discutia CSAT RETRAGEREA DIN IRAQ si ei ma contrazic prin mentionarea ca in sedinta din cutare zi s-a aprobat MENTINEREA TRUPELOR IN IRAQ.
    Logica voastra este atat de consecventa ca privirea presedintelui vostru. al meu nu mai este din 2005.
  • -1 (5 voturi)    
   :)) (Marţi, 9 iunie 2009, 17:40)

   Gimmy [anonim] i-a raspuns lui Dorel

   Tu nu pricepi sau nu vrei sa pricepi? Sa stim si noi in ce categorie d epenibil te incadrezi...
 • +4 (8 voturi)    
  Suspiciuni!?! (Marţi, 9 iunie 2009, 17:45)

  Gimmy [anonim]

  Sunt certitudin, domnule! Certitudini!!!

  Omul asta nu e intreg la cap... PSd sa faca bine sa-si aleaga alt lider.
 • +1 (1 vot)    
  Textul Legii (Marţi, 9 iunie 2009, 17:52)

  gigi [anonim]

  Ca sa n-o mai aburim, iata textul complet al ordonantei cu pricina. Io nu vad "retragere" ci "continuare". Poate o fi scris retragere in memorandum...

  Avand in vedere faptul ca prin Memorandumul de intelegere dintre Guvernul Romaniei si Guvernul Republicii Irak, semnat la Bagdad la 26 ianuarie 2009, au fost prevazute conditiile si misiunile concrete ale militarilor romani prezenti in Republica Irak dupa data de 31 decembrie 2008, in contextul continuarii participarii Romaniei la efortul de stabilizare si reconstructie a Irakului,
  tinand cont de necesitatea asigurarii urgente a statutului juridic corespunzator pentru indeplinirea, in bune conditii, a misiunilor militarilor romani prezenti in Irak dupa data de 31 decembrie 2008,
  in temeiul art. 115 alin. (4) din Constitutia Romaniei, republicata, al art. 19 alin. (3) din Legea nr. 590/2003 privind tratatele si al art. 1 din Hotararea Parlamentului Romaniei nr. 32/2008 privind continuarea participarii Romaniei cu unitati si subunitati din Ministerul Apararii la stabilizarea Republicii Irak,


  Guvernul Romaniei adopta prezenta ordonanta de urgenta.


  Articol unic. - Se ratifica Memorandumul de intelegere dintre Guvernul Romaniei si Guvernul Republicii Irak, semnat la Bagdad la 26 ianuarie 2009.
 • -4 (16 voturi)    
  Sunteti un zero domnule Preşedinte (Marţi, 9 iunie 2009, 18:47)

  Român liber [anonim]

  Domnule TB, 80% dintre români nu au preşedinte.
  Domnia ta pe cine reprezinţi ? cui te adresezi ?
  Sunteţi o făcătură...
  • 0 (14 voturi)    
   Exact! (Marţi, 9 iunie 2009, 19:44)

   Pintea Haiducul [utilizator] i-a raspuns lui Român liber

   Asta e si parerea mea.In primavara le-am propus Rusilor sa-l impuste dar vad ca s-au eschivat desi le facusem o oferta greu de refuzat,treaba se pare c-a ramas la latitudinea mea...Maybe,soon,cu putzin ajutor "de Sus",voi scapa Romania de aceasta lepadatura abjecta! Individul va avea soarta lui Ceausescu,e deja stiut,asta ii e destinul si nu-l va putea evita nicicum!
 • +3 (15 voturi)    
  Diferenta (Marţi, 9 iunie 2009, 19:28)

  swolf [utilizator]

  Declaratia domnului Basescu, felul clar in care prezinta problema, datele concrete pe care le mentioneaza sunt in directa contradictie cu demagogia janica ca pesedistului numarul 1. Excat diferenta dintre un Presedinte responsabil si coerent si o puslama penala, marioneta a puscariabililor din Romania
 • +2 (8 voturi)    
  Diferenta mare intre Base si restul (Marţi, 9 iunie 2009, 21:31)

  Lucius [utilizator]

  Dupa cum vorbeste Base si ce mesaje transmite, e departe in fata celorlalti. Geoana e pur si simplu in miscare browniana, incearca totul si merge in cerc; nu are nici o idee. Basescu in schimb e foarte coerent. Antonescu e varza, doar poezii stie in rest nimic ...
 • 0 (0 voturi)    
  porecla (Miercuri, 10 iunie 2009, 23:37)

  Codruta [anonim]

  Prostanacul tot prostanac. Nu-i poti cere mai mult decat poate duce. E limitat rau. Sunt atatea probleme legate de criza iar el face giumbuslucuri de gradinita. Vad ca si ai lui au inceput sa-l lase.


Abonare la comentarii cu RSS

Buchete.ro de 12 Ani: Florarie Online cu Livrare Flori la Domiciliu in Bucuresti

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version