Judecatoria sectorului 1 judeca, marti, cererea proaspatului europarlamentar Gigi Becali de a-i fi ridicata interdictia de a parasi tara. "Eu ma duc la Bruxelles sa imi iau mandatul vointei populare, care e problema? Sa vedem cine ma intreaba pe mine de ce m-am dus sa-mi iau mandatul de la Bruxelles", a afirmat omul de afaceri. Gigi Becali a mai adaugat ca "Niciodata nu va accepta Parlamentul European sa imi ridice imunitatea".

"Io o sa spun acolo: domne, 3 talhari mi-au furat masina, si io i-am iertat, le-am dat whisky si cognac sa bea si mi-am recuperat masina. Si iti dai seama ca niciodata nu va accepta Parlamentul European sa imi ridice imunitatea", a continuat Gigi Becali.

"Daca hotii si talharii si criminalii sunt liberi, ca sunt liberi acum, eu nu inteleg ce mai vreti", le-a spus finantatorul echipei de fotbal Steaua jurnalistilor.

"Pentru PE mi-am luat 10 consilieri", a mai adaugat Gigi Becali, care nu s-a putut abtine sa nu apostrofeze un jurnalist care venise cu microfonul langa el: "Tine ma, asta mai asa, ca tu nu prea stii".