In linii mari, Partidul Romania Mare este multumit de rezultatul alegerilor europarlamentare, dar, daca nu exista "aceasta frauda colosala, penala", PRM ar fi avut un scor de peste 20%, a declarat, duminica, liderul formatiunii, Corneliu Vadim Tudor, intr-o conferinta de presa.

"In linii mari, Partidul Romania Mare e multumit de rezultatul acestor alegeri. Am depasit asteptarile unora. Daca nu era aceasta frauda colosala, penala, am fi avut un scor mult mai mare", a spus Vadim Tudor.

El a sustinut insa ca "victima acestei fraude a fost PRM" si, daca se respecta proportia corecta, "eram partid de peste 20%, asta este scorul real".

PRM va cere Parchetului general o "ancheta penala" legata de "fraudele extraordinar de grave in procesul electoral".

"Cerem o ancheta penala pentru ca Romania e singura tara membra a UE in care s-a permis turismul electoral si nimeni nu a platit deloc pentru acest turism desantat", a acuzat presedintele PRM.

In plus, Vadim Tudor a precizat ca, desi "acum nu se mai poate repara", va cere anularea ordonantei de urgenta a guvernului Boc prin care se "favorizeaza turismul electoral".