Proaspat ales in Parlamentul European, Gigi Becali a reconfirmat, la Realitatea TV, ca a discutat cu reprezentanti ai PD-L despre o posibila inscriere a reprezentantilor PRM in grupul popular, contrazicandu-l astfel de Traian Ungureanu, care tocmai dezmintise informatia.

"Imi aratati o foaie a unui scrib anonim", a replicat Traian Ungureanu, cand moderatorul l-a intrebat cum comenteaza informatiile privind posibila inscriere a lui Vadim Tudor si Becali in Partidul Popular European.

"Am discutat acest subiect", l-a contrazis Gigi Becali, precizand ca si Corneliu Vadim Tudor isi doreste acest lucru.

"Si Vadim vrea in PPE, depinde daca ne vor primi, dar eu cred ca ne vor primi, pentru ca au nevoie de vot", a explicat Becali, adaugand ca spera ca, in acest fel, sa i se stearga lui C.V. Tudor "eticheta de extremist".

Becali: Daca nu fac fata, imi dau demisia

Becali a precizat ca, in circa sase-sapte luni, isi va da seama daca va "putea sa faca ceva pentru Europa si pentru Romania".

"Daca nu, imi voi da demisia, nu voi sta degeaba in PE. Nu e greu pentru mine, plec cu avion particular, nu stau cu cursa de linie, deci nu am nicio problema", a mai spus el, precizand ca il va lua si pe Vadim cu el, daca liderul PRM doreste acest lucru.

In momentul in care Traian Ungureanu a luat cuvantul, incercand sa-l contrazica, Becali l-a repezit scurt: "Voi fi mai bun parlamentar european decat dl. Traian Ungureanu de o suta de ori. O sa fii un mascarici in Parlamentul European".