Premierul Emil Boc si-a exprimat convingerea ca numaratoarea finala a voturilor de la alegerile europarlamentare va consfinti, la fel cum s-a intamplat la alegerile parlamentare din toamna, victoria PD-L.

"Sunt convins ca, la fel ca si la algerile pentru Parlamentul Romaniei, numaratoare finala a voturilor va consfinti victoria PD-L", a declarat Emil Boc, imediat dupa renuntarea estimarilor efectuate de institutele de sondare ale opiniei publice.

Argumentele liderului PD-L:

  • in toamna, sondajele plasau PD-L cu 5% in urma PSD, dar la numaratoarea finala democrat-liberalii au invins cu 3 mandate in plus
  • estimarile de vot sunt de la ora 19, or, intre ora 19,00 si 21,00 s-a votat in Romania, si toate analizele sociologice au aratat ca in acest interval de timp votantii majoritari s-au indreptat spre PDL

"Aceste alegeri au confirmat inca odata ca PD-L este partidul care i reprezinta cel mai bine pe romani in Europa. PD-L este acela care a contribuit decisiv la integrarea Romaniei in UE si alegerile de azi au confirmat ca, in Europa, cu bunacredinta, credibilitate si bun simt romanii pot fi reprezentati de PD-L", a mai spus Emil Boc.