Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a votat, duminica, impreuna cu sotia si una dintre fiicele sale, la Scoala 150, dupa care s-a certat cu o femeie care ii reprosa liderului PRM ca blocase intrarea in scoala pentru a face declaratii presei.

"Nu e sediul de campanie. Va rog, faceti loc!", a spus femeia venita la vot.

"Ia mai taca-ti fleanca! Ne invata ea ca nu e sediul de campanie", a replicat liderul PRM.

Dupa ce a votat, liderul PRM si alaiul format din rude, membri de partid si reprezentanti ai presei s-au intersectat cu o bucuresteanca sosita la vot alaturi de sot si de mama. Nici sotul femeii nu s-a lasat mai prejos si i-a raspuns lui Vadim Tudor, pe care l-a etichetat "dobitoc", relateaza NewsIn..

Altfel, in mesajul sau de dupa iesirea de la urne, Vadim Tudor a spus: "Am votat pentru tara mea, pentru copii mei, pentru copiii vostri, pentru a iesi cu fruntea sus in Europa si pentru a recupera din ce au jefuit astia", a spus liderul PRM, care, pe de alta parte, s-a aratat nemultumit de faptul ca posturile TV nu au relatat asa cum si-ar fi dorit el momentul votului si declaratiile facute dupa.

Presedintele PRM i-a dat replica si liderului UDMR, Marko Bela, care declarase dupa ce a votat ca in Uniunea Europeana nu ar trebui sa intre ultra-nationalistii. "Marko Bela este un iresponsabil. Sa latre la Budapesta, nu in Romania", a spus Vadim Tudor.