Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc sustine ca presedintele Traian Basescu a lacrimat la intalnirea cu militarii din Irak pentru ca este bolnav de tiroida, iar "atunci cand ai aceasta boala, lacrimezi extrem de usor", transmite Mediafax.

Intrebat joi seara, in cadrul unei emisiuni la Antena 3, de ce crede ca a lacrimat seful statului in Irak, la intalnirea cu militarii romani, Hrebenciuc a raspuns: "Este bolnav de tiroida, cum am fost si eu. Atunci cand ai aceasta boala, lacrimezi extrem de usor si esti extrem de emotionat". Acesta a adaugat ca "la unele actiuni" are si el tendinta, din aceeasi cauza, de a lacrima mult mai usor "decat ceilalti". "E o chestiune organica", a spus Hrebenciuc.

Deputatul PSD a tinut sa sublinieze ca, din pacate, lacrimile varsate de antrenorul Mircea Lucescu la momentul inmanarii distinctiilor oferite de seful statului nu au fost la fel de mult comentate precum cele ale lui Traian Basescu. "Nu poti compara lacrimile lui Mircea Lucescu cu cele ale lui Traian Basescu", a spus Hrebenciuc.

Presedintele Traian Basescu a lacrimat, joi, in Irak, atunci cand i-a evocat pe militarii romani cazuti la datorie in aceasta tara si a spus ca Armata romana "si-a platit tributul de sange si de responsabilitate pe pamantul altei tari".