Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a calificat drept "o copilarie" declaratiile unor lideri social-democrati din plan local care cer iesirea din Guvern dupa euro-alegeri.

Marian Oprisan a declarat, pentru RFI, ca e nevoie de calm si ratiune: "Mai sunt asa, cum sa spun eu, unii mai fac temperatura, e vara, e inceput de vacanta. E nevoie de mult calm e nevoie de multa ratiune, pentru ca nu ne putem juca cu tara, nu ne putem juca cu criza economica", afirma liderul PSD Vrancea.

"Este o copilarie, probabil sunt niste 'problemute' sub aspect mai mult personal, decat institutional", apreciaza Marian Oprisan.

"E campanie electorala, spiritele se mai incing din punctul asta de vedere, dar una peste alta Guvernul trebuie sa lucreze, acest parteneriat trebuie respectat de ambele parti, pentru ca sarcina noastra e sa-i facem pe romani sa sufere cat mai putin in urma crizei economice", declara presedintele filialei vrancene a Partidului Social Democrat.

Printre cei care au solicitat ruperea protocolului cu PDL se numara seful PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, si senatorul de Constanta Alexandru Mazare.