Elena Basescu, candidat independent la europarlamentare, a ajuns la Arad, sambata dupa-amiaza, cu o vanataie sub ochiul drept si cu program diferit decat cel anuntat, initial, de staff-ul sau. Din agenda au iesit o deplasare intr-un obor, dar si o vizita la cel mai mare centru comercial din Arad, oras in care primar este chiar finul familiei Basescu, Gheorghe Falca.

EBA, insotita si de cativa tineri PDL Arad, a venit imbracata lejer, in tricou verde cu emblema sa electorala, “EBA IA ATITUDINE!”, o sapca, blugi si cu tenisi. Spre surprinderea celor prezenti, Elena Basescu avea o vanataie sub ochiul drept.

  • “Aoleooo, incredibil!”

Intrebata de jurnalisti ce s-a intamplat, EBA a spus ca totul i se trage de la oboseala din campania electorala. “Sunt obosita. Sunt cearcane. (...) Este de la oboseala acumulata”, a spus Elena Basescu despre vanataia de la ochi. O jurnalista i-a spus ca vanataile nu se fac de la oboseala, insa candidatul independent a ras doar, fara sa dea alt raspuns. “Aoleooo, incredibil!”, a precizat aceasta ca raspuns la insistentele legate de aparenta vanataie.

Citeste articolul integral in Evenimentul Zilei.