Marian Vanghelie cocheteaza cu ideea de a-si face un blog, dar nu unul banal, ci "o gandire complexa", in conditiile in care liderul PSD Bucuresti marturiseste ca "gandeste tot timpul, si cand doarme gandeste".

"Am multe idei, de cand ma scol pana ma culc si cand dorm gandesc si am foarte multe idei ... dar sa vedem cum le armonizam sa le punem in practica la momentul potrivit... Va fi o gandire complexa, am pachet cu toti politicienii asa-zis importanti, ca sa fim putin mai pragmatici", a declarat Vanghelie, citat de NewsIn.

Pasiunea lui Vanghelie pentru blogosfera pare sa-i fi fost declansata de fostul sau superior pe linie de partid Adrian Nastase, care si-a lansat sambata o noua carte - "Blog‘n roll", in care a reunit textele postate pe blogul sau.

Marian Vanghelie a declarat presei ca a cumparat cartea lui Nastase pentru a capata experienta pentru un viitor blog propriu: "O sa ne uitam un pic... poate sa capat experienta. Am avut retinere sa-mi fac un blog, poate o sa capat experienta si... m-am tot gandit".

"In momentul in care venim, trebuie sa venim cu ceva mai nou. Daca vii asa cu un singur blog... mama, scriu si eu... treci la locul 147. Daca m-am gandit ca vreau sa fiu in urmatorii zece ani undeva, trebuie sa ii incurc definitiv, de ce sa ii las linistiti?", spune Vanghelie, reamintind presei promisiunea de a ocupa o functie importanta in stat peste zece ani.