Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat, duminica, la Timisoara, la lansarea candidatilor la alegerile europarlamentare, ca misiunea PDL pentru viitor este una grea, dupa preluarea mandatului de la liberali, care au "tocat tot" si au lasat datoriile, transmite Mediafax.

"Nu e usor ceea ce avem noi de facut, trebuie sa ne suflecam manecile si sa ne apucam de treaba. Am mai fost la guvernare si ne-am confruntat cu tot soiul de probleme, apoi a ramas hoarda de lacuste liberale, care a tocat tot si acum ne-a lasat datoriile. Avem sa platim datorii, avem gripa (porcina - n.r.), avem criza economica", a spus Radu Berceanu.

La randul sau, secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a spus ca liberalii "ar trebui sa taca vreo sase ani" de acum inainte si nu sa dea "lectii de economie", dupa ce, doar anul trecut, PNL ar fi "prapadit sase miliarde de euro".

"Primim lectii de economie de la PNL, care a prapadit sase miliarde de euro anul trecut. De la acest partid, care a deschis doua mii de santiere in scoli, si acolo unde trebuie si acolo unde nu trebuie, iar pe finalul anului trecut au mai deschis vreo doua mii. Sunt acum firme de constructii care dau faliment pentru ca nu si-au primit banii. Sa taca vreo sase ani liberalii!", a spus Vasile Blaga.

Radu Berceanu si Vasile Blaga au participat, duminica, la Timisoara, la lansarea candidatilor la alegerile europarlamentare, eveniment la care a fost prezent si premierul Emil Boc.