Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a amenintat PSD ca, daca nu are grija, din luna decembrie se poate trezi in opozitie, informeaza NewsIn. Democrat-liberalul a afirmat, de asemenea, ca liberalii sunt "lacuste" care "au tocat doi ani de zile tot". Berceanu a participat la Cluj Napoca, alaturi de alti lideri PD-L, la lansarea in regiunea nord-vest a candidatilor partidului la alegerile europarlamentare.

"PNL-ul ne-a dat afara de la guvernare si au ramas aceste lacuste liberale care au tocat doi ani de zile tot!... Avem acest parteneriat cu PSD-ul si am impresia ca ei sunt in acest parteneriat tot in formula asta, la bine si la greu, si anume noi la greu si ei la bine. Nu crede ca e corect... Vasile Blaga a spus zilele trecute: nu puteti sa fiti dimineata la guvernare, adica la bine, si dupa-amiaza in opozitie, pentru ca e deja vizibila aceasta chestiune. Eu as adauga ca, daca o sa mai foloseasca mult aceasta idee, s-ar putea din decembrie sa aiba trei ani numai din dupa-amiezi si nu stiu daca o sa le placa”, a spus Berceanu.

La randul sau presedintele PD-L, Emil Boc, a dat vina pe liberali pentru ca "au cheltuit 4 miliarde in trei luni", in timp ce "noi am luat 5 miliarde de la Comisia Europeana pentru doi ani. Daca aveam acesti bani in visteria tarii, nu am fi avut nevoie de imprumutul de la Comisia Europeana".