Controversatul afacerist si fostul parlamentar PRM, Nati Meir si-a anuntat, miercuri, candidatura pentru prezidentiale.La eveniment si-au dat concursul Monica Columbeanu in calitate de prezentatoare, actorul Andrei Duban si noul cantaret si expulzat din PSD, Madalin Voicu. Cateva zeci de persoane au aplaudat noul candidat la prezidentiale care si-a rupt discursul pregatit pentru scena si a perorat stalcit in romaneste ca vrea sa fie presedintele tarii. "Cea mai controversata vedeta etno", care a tinut primele pagini ale tabloidelor- Sylvie a "electrizat" la final putinul public prezent.

Lansarea lui Nati Meir a fost anuntata printr-un comunicat de presa cel putin inedit sa-i spunem: "va invitam la cea mai senzationala lansare de candidat la presedintie din Romania. Anuntul oficial al candidaturii lui Nati Meir va beneficia de prezenta omului politic al momentului a carui decizie in urmatoarele zile ar putea scinda unul din partidele aflate la guvernare.

Programul artistic o va avea printre protagonisti pe cea mai controversata vedeta etno, care a bulversat topurile show-bizului autohton. Gazda lansarii va fi nu mai putin cunoscuta Monica Columbeanu"

"Senzationala lansare" a durat aproximativ 40 de minute si a debutat cu Monica Columbeanu pe scena in calitate de prezentatoare. Imbracata intr-o rochie neagra cu doi trandafiri prinsi in par, doamna Columbeanu ne-a explicat ce inseamna cuvantul "republica".

"Republica este spatiu public si o vom da uitarii in forma sa de functionare, complet eronata, de pana acum, si o vom inlocui cu o societate de-adevaratelea, condusa de Nati Meir, pe care, cu siguranta ni-l vom aminti mereu si-l vom vota."

"Colmbeanca", cum i se mai spune in tabloide, a incercat sa atraga atentia auditorului facand un joc de cuvinte putin cam fortat "intr-o seara hipnotica invit pe scena trupa Hipnotic".

Dupa evenimentul artistic, actorul Andrei Duban a facut o prezentare de-a dreptul halucinanta a candidatului la prezidentiale Nati Meir catalogandu-l drept "Obama al Romaniei".

Meir a urcat pe scena si, printr-un gest teatral a rupt discursul scris de consultanti. Fara a-si prezenta programul de campanie, proiectele sau sloganul, fostul deputat a avut un discurs fara cap si fara coada.

"Pe acesti oameni, care stau in Parlament, ii platiti degeaba; in locul lor semneaza altcineva, acesti oameni mint, sunt corupti, se gandesc numai si numai la binele lor. Niciodata nu se gandesc la tara. Acesti oameni se gandesc numai la ciordeala. Cum sa fure mai mult”, a declarat Meir euforic.

Meir nu a ratat ocazia sa-si atace si contracandidatii vorbind in special pe presedintele PNL, Crin Antonescu.

"Domnul asta, poate l-am vazut o data la un an si s-a facut acuma un candidat la presedintie...eu nu mai inteleg. Nu este un lider mai mincinos in Romania... sa spuna unu ca este....Nu este mai mincinos in Romania. Si asa lupta o sa fie foarte foarte grea . Daca cineva crede ca io m-am gandit.

Eu stiti, ca cineva din voi spune ca e misto... ba ca n-ar nici o sansa. Ne vedem in noiembrie si tineti minte trei cuvinte: Nati Meir presedinte! Dixit. Gata!"

Dupa discursul de cinci minute, Monica Columbeanu a prezentat senzatia serii: Madalin Voicu-cantaretul. Deputatul demis de curand din PSD a urcat pe scena si a prestat cateva melodii din repertoriul international.

A urmat apoi "senzationala si controversata Sylvie" imbracata extrem de sumar care a cantat muzica populara. Lansarea lui Nati Meir s-a incheiat cu un bufet suedez.

Nati Meir a fost ofiter si profesor de matematica, absolvind Facultatea de Matematica si Inginerie de masini din Bereseva - Israel. In 1996 a iesit pentru prima data din Israel si a vizitat Romania.

Despre Nati Meir se stie ca in anii 1980 a dat faliment in comertul cu produse electrocasnice. In Israel intre anii 1985 - 1987, Meir a fost gasit vinovat intr-o serie de procese cu privire la cazuri de impostura, mai exact 80 de cazuri de escrocherie si a fost condamnat la 30 luni de inchisoare cu suspendare.

In anii '90 a deschis doua firme in Romania: Orwalsam SRL si Defence Group SRL, una dintre acestea ocupindu-se cu plasarea fortei de munca, iar a doua fiind una de protectie si paza. Dupa ce si-a luat cetatenie romana s-a lansat, in 2000, si in politica, devenind deputat pe listele Partidului Romania Mare si consilier pe politica externa al lui Corneliu Vadim Tudor

Ruptura dintre el si Vadim s-a produs in februarie 2005, cind Nati Meir, de la tribuna Parlamentului, l-a somat pe Vadim Tudor sa retracteze articolul din oficiosul „Tricolorul“, prin care se nega, vehement, existenta Holocaustului evreiesc in Romania, in timpul celui de al doilea Razboi Mondial.

Nati Meir a fost ales ca deputat de Tulcea in legislatura 2004-2008 din partea Partidului Romania Mare, dar in iunie 2007 a trecut la Partidul Democrat pe care l-a parasit dupa 2 sapamani. A fost membru al Comisiei pentru drepturile omului, culte si problemele minoritatilor nationale.

In 2005 a anuntat ca a mostenit o avere de peste doua miliarde de dolari de la o ruda din SUA , care a decedat si ca a intrat in posesia a 86 de milioane de dolari. Meir nu a dovedit pana acum ca este mostenitorul cuiva, ci doar a aratat unor jurnalisti un document de transfer bancar de la banca Lloyd Bank din Anglia, care nu este egal cu un act de succesiune.