Elena Basescu nu se dezminte si exprimarea ei lasa in continuare de dorit. Fiica presedintelui a fost sambata, la Azilul de Batrani din Suseni Gorj, unde i-a daruit unui batran, din partea mamei ei, un scaun cu rotile, electric. Doar ca EBA a zis ii va darui batranului "un scaun electric", potrivit Realitatea TV.

"Mama mea a facut o vizita in luna martie si i-a promis unui domn de varsta bunicului meu ca o sa-i aduca un scaun electric. Si daca eram in drum spre Petrosani, i l-am adus din partea mamei mele", a spus Elena Basescu.

Nota:

Scaun electric = dispozitiv pentru executarea prin electrocutare a condamnatilor la moarte (in Statele Unite ale Americii)

Sursa: dexonline

EBA, ia atitudine!

Elena Basescu, candidat independent la alegerile europarlamentare, a mai declarat, sambata, la Petrosani, unde si-a lansat candidatura, ca are un buget de campanie limitat, materialele promotionale reprezentand doar cateva calendare, tricouri si sepci pe care este inscriptionat "EBA, ia atitudine!".

Fiica cea mica a presedintelui a afirmat ca are un cont public in care a fost stransa suma de 35.000 de euro numai de la tineri si ca isi va face campanie cu ajutorul prietenilor.