Codrin Stefanescu, pana nu de mult membru PC, a fost recuperat de Vadim Tudor in PRM ca sef al filialei PRM Bucuresti. Inainte de a fi din nou colegi de partid, cei doi politicieni si-au impartit de-a lungul timpului replici dure. Vadim l-a catalogat pe Stefanescu drept bisnitar, maimutoi, sau gunoi politic. Stefanescu a spus despre Vadim ca are un comportament neadecvat, este arogant si ca ideile sale tin de domeniul SF-ului. Vadim Tudor l-a inclus recent pe Gigi Becali pe listele PRM la europarlamentare, alt personaj politic care a fost in trecut tinta atacurilor sale.

Vadim Tudor l-a prezentat miercuri pe Codrin Stefanescu drept noul presedinte al filialei Bucuresti a PRM. Codrin Stefanescu si-a dat demisia din PC alaturi de Marius Marinescu ( ex PD, ex PC), cooptat si el in echipa lui Vadim Tudor pe post de purtator de cuvant. Liderul PRM a avut numai cuvinte de lauda la adresa celor doi: “Sunt doi oameni foarte cunoscuti, buni organizatori, care au o vizibilitate apreciabila mai ales pe televiziune".

Codrin Stefanescu si-a inceput cariera politica alaturi de Vadim Tudor. A fost insa dat afara dupa ce, alaturi de alti colegi din PRM, a dezvaluit o serie de informatii compromitatoare despre Vadim Tudor. Dupa ce a fost exclus din PRM in 2001, Codrin Stefanescu a fost in repetate randuri tinta atacurilor lui Vadim Tudor. Iata cateva din declaratiile facute de Vadim la adresa lui Stefanescu:“Eu dialoghez cu cei de la PC, dar sa nu fie Codrin Stefanescu, un bisnitar ” Vadim Tudor l-a mai facut „vajnic revolutionar“, „gunoi politic“, „handicapat“ sau „maimutoi“. Amanunte aici

In publicatiile Romania Mare si Tricolorul, Codrin Stefanescu a fost tratat mult mai dur. Iata cateva din pasajele articolelor publicate de cele doua publicatii: “Problema handicapatului Codrin Stefanescu este marea diferenta dintre ceea ce este el in realitate si ceea ce vrea sa para. Trantorul cu figura de ceara nu este altceva decat un microcefal si un escroc. Pozand in colectionar de carte rara, el este, de fapt, un negustor de obiecte de arta furate sau false.” (Tricolorul, nr. 861, editia din 22.01.2007)

Nici Codrin Stefanescu nu i-a ramas dator liderului PRM: “C.V. Tudor continua sa improaste cu noroi pe toti cei care nu ii impartasesc si adopta convingerile, aberante de altfel, prin crearea unor scenarii care tin de domeniul science-fiction (....) Nu pot decat sa dezavuez comportamentul neadecvat, atitudinea aroganta, jignirile si amenintarile liderului PRM, pe care le cunosc prea bine, conduita pe care nici chiar membrii propriului partid nu o mai agreeaza de mult”. Pe larg aici