Premierul Emil Boc s-a interesat, miercuri, la vizitarea Targului pentru IMM, de dulciurile cu calorii reduse produse de o firma din Giurgiu si a spus comerciantilor ca, pentru a manca o napolitana cu ciocolata, trebuie sa alerge aproximativ o jumatate de ora la sala, pentru a-si pastra silueta, relateaza Mediafax.

Printre standurile micilor intreprinzatori cu obiecte de imbracaminte, produse traditionale de artizanat sau cu echipamente ecologice pentru producerea energiei, primului-ministru i-au atras atentia dulciurile unei firme din Giurgiu, remarcand ca acestea nu contin zahar.

"Au E-uri?", a intrebat Boc, iar raspunsul primit din partea comerciantilor a fost ca produsele sunt si fara E-uri, si de post. Premierul nu s-a lasat insa convins si a vrut sa verifice personal cate calorii are o napolitana cu ciocolata. "Cate calorii au astea? 400 de calorii la o suta de grame. Pai, frate-meu, fug juma' de ora pe banda pentru una ca asta! Dar e buna, ca nu are zahar", a spus Boc.

Premierul Emil Boc obisnuieste sa faca periodic exercitii de gimnastica la o sala de forta din Capitala, pentru a-si pastra conditia fizica.