"Suntem condusi de ipochimene, actualul Guvern este format din almanahe de succesuri", iar "blestemul" Romaniei de a alege intre "Iliescu sau Vadim", "Basescu sau Nastase" va fi ridicat de Crin Antonescu - declaratia ii apartine lui Ludovic Orban, prim-vicepresedinte PNL.

"Suntem la capatul a 20 de ani de tranzitie - 20 de ani brucanieni. Am fost condusi de ipochimene denumite politicieni de tranzitie. Din pacate, chiar si acest Guvern este de fapt tot produsul tarelor acestei tranzitii, as spune ca e un Guvern facut din almanahe de succesuri", a afirmat, vineri, Ludovic Orban, citat de NewsIn.

"Nu avem nevoie in fruntea tarii de un imbogatit de tranzitie, asa cum este Traian Basescu, care fara nicio urma de bun simt a profitat de pe urma tuturor functiilor pe care le-a avut pentru a-si imbogati in mod ilicit familia si tot clanul care a stat in jurul lui de la inceput pana astazi. Avem nevoie de Crin Antonescu in fruntea Romaniei", a afirmat liderul liberal.

Discursul lui Ludovic Orban a fost rostit in cadrul Conferintei PNL sector 1, fiind urmat de citirea rezolutiei de sustinere a candidaturii lui Crin Antonescu la alegerile prezidentiale, care a fost adoptata cu unanimitate de voturi de liberalii din filiala.