Tribunalul Bucuresti a respins, vineri, ca neintemeiata contestatia depusa de Ferdinand Ioan Lancrajan impotriva candidaturii pentru alegerile europarlamentare a liderului Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, informeaza NewsIn.

Decizia instantei poate fi atacata cu recurs, care va fi judecat de Curtea de Apel Bucuresti. Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a declarat, vineri, ca Ion Ioan Ferdinand Lancranjan este o persoana pe care liderul PRM o considera "nebuna" si "paranoica".

"Este paranoic, este nebun, este bolnav, sta mai mult la balamuc decat in libertate. El ma contesta la fiecare ciclu electoral. Cine se pune la mintea unui nebun, este mai nebun. Unde nu da Dumnezeu sa respinga candidatura mea, ca ma vor duce spre 50%", a spus Vadim Tudor, citat de Mediafax.

In documentul depus la Tribunalul Bucuresti, Ion Ioan Ferdinand Lancranjan a contestat candidatura lui C. V. Tudor pentru obtinerea calitatii de membru al P.E., pe motiv ca Vadim Tudor isi jigneste adversarii politici si "comite porcarii inimaginabile, de care nu raspunde niciodata".

Lancranjan crede ca asupra organelor de justitie se exercita o presiune prin faptul ca C. V. Tudor l-a pus pe locul doi al listei PRM pentru P.E. pe George Becali, aflat in arest.