Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a calificat drept "jenant" gestul Elenei Basescu de a candida la alegerile europarlamentare " nu doar PD-L, ci si pentru firme care au contracte cu statul administrat de PD-L si sunt implicate in campania de strangere de semnaturi a Elenei Basescu".

Potrivit Mediafax, Ludovic Orban sustine ca are informatii ca nu doar membrii PD-L, ci si unele firme care au contracte cu statul ar strange semnaturi pentru fiica presedintelui. Prim-vicepresedintele liberal a refuzat, insa, sa numeasca aceste firme.

El a adaugat, insa, ca cei care vor consulta listele cu semnaturi dupa depunerea acestora isi vor putea da seama care sunt aceste firme.

Ludovic Orban spune despre fiica cea mica a presedintelui ca "nu cunoaste bine limba romana" si ca aceasta "poate sa-si faca o cariera in modelling".

In plus, Ludovic Orban, citat de NewsIn, le-a spus, sambata, tinerilor liberali, la Conferinta Nationala a TNL, ca "Puteti fi fericiti ca seniorii PNL nu va forteaza sa faceti campanie pentru vreun candidat independent asa cum tineretul PDL trebuie sa faca campanie cu forta pentru odrasla prezidentiala".