Corneliu Vadim Tudor ii ofera lui Gigi Becali locul al doilea pe listele partidului pentru europarlamentare. Liderul PRM a facut acest anunt vineri, intr-o conferinta de presa, precizand ca ii intinde o mana finantatorului FC Steaua. Totusi, nu este vorba despre o alianta intre PRM si PNG, partidul lui Gigi Becali.

"Ii intind o mana frateasca la greu. Acestui om ii este greu acum. Daca ii arestam pe toti pagubitii, iar hotii sunt in libertate, ce se intampla in tara asta? (…) Rog sa se aprecieze idealismul nostru: i-am intins o mana lui Becali si sa-l plesnim peste bot pe Basescu", a spus C.V.Tudor.

"Precizez ca nu este vorba de o alianta PRM-PNG, fiindca timpul ne preseaza si este foarte scurt, asadar, il invit, prieteneste, pe tanarul meu confrate sa candideze pe lista PRM, pentru a fi sigur de reusita. Aceasta miscare politica va fi o lovitura de teatru pentru mafia politico-judiciara dirijata de Basescu."

"Reprezentatia data ieri, timp de 24 de ore non-stop, de mascatii acestui individ care a luat-o razna este de o abjectie inimaginabila. Sa dai buzna, la 7 dimineata, peste o familie cu trei minori si cu o batrana suferinda, in varsta de peste 80 de ani , iata o nelegiuire care nu credeam ca va fi posibila in Romania Mileniului III Crestin, tara membra NATO si UE!", a mai spus Vadim Tudor.

Lista candidatilor PRM pentru alegerile europarlamentare va fi anuntata la inceputul saptamanii viitoare. Printre candidati, se vor afla si Eugen Mihaiescu si Angela Balan, a precizat liderul partidului.