Presedintele Traian Basescu a avut, marti, la intrarea in Palatul Parlamentului, un schimb de replici mai putin obisnuit cu jurnalistul Andrei Badin de la Antena 3. Trecand pe langa studioul mobil al postului de televiziune, seful statului le-a spus celor prezenti acolo, razand: "Dati ceva si cu Ioana Basescu!" "Dam, dam!", a venit raspunsul, iar Traian Basescu a continuat, din mers: "Bagati, ca e NATO!"

Potrivit Mediafax, in momentul in care din studioul mobil al Antenei 3 i s-a raspuns "Asteptam sa ne povestiti", seful statului s-a intors si i-a replicat jurnalistului Andrei Badin: "Bai, caraghiosule!"

Traian Basescu a sustinut, marti, in Parlament, un discurs cu prilejul implinirii a 5 ani de la aderarea Romaniei la NATO.

Ulterior, jurnalistul Andrei Badin a declarat, pentru Mediafax, ca el a fost cel vizat de replica presedintelui. El sustine ca i-a vorbit politicos sefului statului si l-a invitat pe acesta sa ia parte la emisiunea care tocmai urma sa înceapa, tocmai pentru a lamuri recentele informatii aparute in mass-media privind locuinta achizitionata de Ioana Basescu, fiica cea mare a presedintelui, in cartierul din Baneasa realizat de o firma controlata de Puiu Popoviciu.