Senatorul Miron Mitrea, fost secretar general al PSD, a afirmat, in emisiunea "Discutia de luni", relizata de HotNews.ro si RFI si moderata de Dan Tapalaga, ca exista unii lideri ai partidului care vor sa il excluda din partid, printre acestia fiind Viorel Hrebenciuc si Marian Vanghelie. Mitrea a mai declarat ca Mihai Tanasescu i-a spus ca accepta sa fie ministru de finante, daca Mircea Geoana ii propune, dar ca acesta din urma a dorit mai mult sa aiba Ministerul de Interne, datorita DGIPI.

Asculta emisiunea "Discutia de luni"

Descarca emisiunea in format MP3

"Exista o preocupare in partid, la grupul acesta de care vorbeam, sa ma excluda. Au discutat si saptamana trecuta", a afirmat Mitrea in timpul emisiunii. El sustine ca e putin probabil ca cei care vor sa-l excluda sa aiba "curajul" sa o si faca. Totusi, in cazul in care acest lucru se va intampla, Mitrea spune ca nu se va iscrie in niciun alt partid: "Ma bat cu ei pana la capat. Nu pot fi dat afara. Eu am dreptate."

Citeste si

Inregistrarea emisiunii a fost precedata de o discutie online cu cititorii HotNews.ro, pe care o puteti urmari integral aici.