Senatorul PSD Miron Mitrea este primul politician care recunoaste ca partidele mari din Romania au oameni in a caror atributii cade postarea de comentarii pe internet. "Eu am infiintat celula din Kiseleff 10, acum cativa ani", a afirmat Mitrea in emisiunea "Discutia de luni", realizata de HotNews.ro si RFI si moderata de Dan Tapalaga. Este vorba de un grup de "2-3 oameni" care fac comentarii favorabile PSD si impotriva altor partide, atat pe site-uri, cat si prin SMS, la emisiunile tv care permit acest lucru. Potrivit lui Mitrea, PD-L sta cel mai bine, avend 10-15 oameni alocati in acest sens, in timp ce la PNL sunt 6-7 oameni.

Mitrea a vorbit despre "celula din Kiseleff 10" dupa ce, in timpul intalnirii online cu cititorii HotNews.ro, a banuit ca unele intrebari sunt formulate in spiritul discursului pe care reprezentantii acesteia il au, acuzandu-l de "subminarea lui Mircea Geoana".

Senatorul PSD a povestit ca PD-L, la acea vreme PD, a fost primul partid care a folosit o asemenea metoda si ca nu vede nimic imoral in postarea de comentarii propagandistice anonime.

Declaratia lui Miron Mitrea

Emisiunea "Discutia de luni" este difuzata in fiecare luni, de la ora 19.00, pe frecventele RFI Romania si pe HotNews.ro. Editia care il are ca invitat pe Miron Mitrea este difuzata luni, 30 martie.

Mitrea: Iubitule, prea v-ati strans multi acolo jos la Kiseleff

Redam mai jos intrebarile din timpul discutiei online despre care Miron Mitrea a spus ca sunt postari de la PSD.

Dl Lazarescu: D-le Mitrea, liderul PSD are nevoie de sustinerea intregului partid pentru alegerile prezidentiale din aceasta toamna. Pana acum, Dvs v-ati manifestat impotriva lui si chiar ati incercat, fara succes, sa ii subminati autoritatea in partid. Credeti ca acesta este un bun exemplu pentru tinerii social-democrati?

Miron Mitrea:Eu nu cred in coincidente. Faptul ca in doua intrebari consecutive apare ideea de subminare a lui Mircea Geoana ma face sa spun, draga domnule Lazarescu, ca nu sunteti bine organizati acolo, in subsolul de la Kiseleff 10. Si nu-mi spune ca nu-i asa, ca eu am infiintat aceasta celula.

Shoncatele: D-le Mitrea, chiar va simtiti in stare sa conduceti PSD? Ce aduceti Dvs nou in PSD pentru care ati merita functia de lider, avand in vedere ca din functiile detinute de Dumneavoastra in cursul carierei politice nu se desprinde vre-un aspect deosebit care sa iasa in evidenta. Ati fost ministru al transporturilor si sunteti de cativa ani buni ales in Parlamentul Romaniei, dar cu toate acestea nu imi aduc aminte vreo lege sau initiativa legidlativa de-a dumneavoastra care sa produca o schimbare majora in domeniile in care ati activat.

Miron Mitrea:Faptul ca nu-ti aduci aminte nimic din ce am facut eu ma intristeaza, mai ales ca esti angajat la PSD si o buna parte din ceea ce reprezinti tu a fost construit si pe munca mea.

Bulgaru Butonel: Concret, ce va deranjeaza in faptul ca Mircea Geoana este presedintele PSD? De cand a preluat mandatul, PSD a ramas un factor decizional in politica romaneasca. Dupa ce Mircea geoana va castiga alegerile prezidentiale, veti mai dori sa faceti schimbarile din varful PSD pe care le doreati cand "v-ati infipt coltii in beregata" liderului partidului? Cum apreciati actiunea Dvs de atunci ca exemplu dat tinerilor din politica? Aceasta e calea de urmat catre succesul in politica romaneasca? Va multumesc

Miron Mitrea: Iubitule, prea v-ati strans multi acolo jos la Kiseleff. Am mai raspuns la intrebarile astea.