Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, s-a enervat, vineri, la o conferinta de presa a partidului, din cauza unui jurnalist care il fotografia. Fostul senator l-a apostrofat pe acesta, spunandu-i ca el nu este nici Sexy Braileanca nici Romanita Iovan si ca nu-l va surprinde cu "mana in nas", potrivit Mediafax.

"Opriti-va, domnule! Nu suntem la sedinte foto, nu sunt sexy braileanca si nici Romanita Iovan. Nu sunt nici fotomodel. Ai luat 150 de poze, doar, doar ma vezi cu mana in nas. N-ai sa ma vezi! Doar ma vezi culcat cu scaunul, n-ai sa ma vezi! Doar, doar il trezeste cineva pe domnul care doarme. Nu mai dormiti la conferintele mele de presa, va rog mult! Inteleg ca sunteti obosit. Veniti la mine in birou, va dau un pat pliant", a spus Vadim Tudor, la conferinta de presa la care a vorbit despre situatia politica si economica a tarii.

Fara membri PRM bolnavi la conferinta sa de presa

De altfel, conferintele de presa ale PRM, din ultima perioada, adica dupa ce partidul nu a mai intrat in Parlament, au fost marcate de unele incidente sau nemultumiri ale liderului PRM.

Seria a fost deschisa de Ana Muresan, membru PRM si fost ministru pe timpul regimului Ceausescu, care a lesinat la doua conferinte de presa ale liderului PRM, prima oara fiind nemultumita de scorul inregistrat de partid in alegeri si a doua oara, din cauza tensiunii, spre disperarea lui C.V. Tudor, care a cerut ca Muresan sa nu mai vina la intalnirile sale cu presa.

Vadim Tudor a continuat sa se planga fie ca este prea cald in sala, fie ca secretara este analfabeta si i-a scris gresit comunicatul de presa, fie ca nu mai are bani pentru a plati chiria la sediul partidului, fie ca a intarziat din cauza traficului, fie pentru ca cel care filmeaza conferintele partidului i-a "facut microfonie".

Iar saptamana trecuta, liderul PRM a facut apel la simpatizantii partidului care tusesc si au viroza sa nu mai vina la conferintele de presa ale PRM pentru ca-i distrag atentia, atunci cand prezinta comunicatul de presa.