Adrian Nastase a publicat astazi pe blogul personal o analiza asupra modului in care o agentie de stiri a tratat subiectul primului termen in dosarul “Trofeul Calitatii”. Nastase a prezentat cum a fost redata stirea pe parcursul zilei. Fostului premier i-au scapat si doua expresii mai putin academice. “ora 09:49 stire - despre ziua de astazi: 10 randuri + 3 pagini recapitulare (background, ma intelegeti!) din rechizitoriul mincinos al DNA pentru intrat in capul “pulimii” (sorry, este expresia celebra a lui Oprescu)”, scrie Adrian Nastase pe blogul sau.

In urmatorul paragraf el revine cu aceeasi expresie dar putin cenzurata: “3,5 pagini (background), ca sa nu uite p…. despre ce e vorba in rechizitoriul mincinos al DNA”. Fostul premier a fost prezent, joi dimineata la prima infatisare a dosarului Trofeul Calitatii in care procurorii DNA il acuza de coruptie. Nastase s-a aratat surprins de faptul ca agentia de stiri a decis sa publice alaturi de stire si un amplu documentar legat de cazul in care este judecat el.

Nastase a mai avut rabufniri cu conotatii sexuale. In 2003, la dezbaterile asupra Legii anticoruptie, Nastase a afirmat ca cineva s-a interesat despre situatia fermei sale din comuna Cornu, in incercarea de a obtine informatii detaliate despre proprietatile apartinand familiei lui. Fostul premier a rostit atunci celebra fraza: "Cineva a dorit sa vina sa imi numere gainile. Eu i-am sugerat sa vina mai curand sa imi numere ouale".