Jurnalista Ioana Muntean a fost numita, luni, purtator de cuvant al Guvernului, informeaza site-ul institutiei. Premierul Emil Boc a semnat, luni, decretul de numirea a Ioanei Muntean in aceasta functie.

Ioana Muntean este absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj si lucrat la Pro Tv Cluj pana in februarie 2007, cand a intrat in echipa Pro Tv Bucuresti.

Tot luni, premierul Emil Boc a semnat decretul de numire a lui Mihai Constantin Seitan in functia de consilier de stat pentru munca si protectie sociala. Mihai Seitan a fost, in perioada februarie 2005-mai 2007, presedinte, cu rang de secretar de stat, al Casei Nationale de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale.

  • Rares Niculescu

La inceputul lunii februarie, premierul Emil Boc il numise purtator de cuvant al Guvernului pe europarlamentarul PDL Rares Niculescu.

O saptamana mai tarziu, saptamanalul Academia Catavencu a scris ca Rares Niculescu si doi prieteni ai acestuia au fost amendati de jandarmii din Cluj Napoca pentru ca ar fi provocat un scandal intr-un club din oras.

Academia Catavencu a scris, la vremea respectiva, ca Rares Niculescu si prietenii sai l-ar fi provocat pe bodyguardul clubului Romantic din Cluj. Purtatorul de cuvant al Guvernului, fost europarlamentar, a sustinut, insa, ca el ar fi fost cel agresat de cei care se ocupa de paza localului respectiv.

Dupa cateva zile de la incident, care a fost intens mediatizat, premierul Emil Boc a anuntat ca Rares Niculescu nu va mai fi purtator de cuvant al Executivului.