Obiectivul social-democratilor este castigarea alegerilor prezidentiale si europarlamentare, iar PSD nu a "plecat steagul" din cauza ca face parte din coalitia de guvernare, a afirmat, duminica, liderul formatiunii, Mircea Geoana, citat de NewsIn.

"Scopul nostru este caştigarea europarlamentarelor. Nu va ascund nici ambiţia mea, nici ambiţia partidului nostru de a caştiga preşedinţia Romaniei in toamna, pentru a da o preşedinţie care sa aiba intr-adevar echilibru şi acest tip de model de societate care credem ca este potrivit Romaniei la 20 de ani de la caderea comunismului şi in plina criza economica".

Mircea Geoana a facut aceste declaratii duminica, la conferinţa de lansare a programului politic al stangii europene - Manifesto 2009.

Mircea Geoana a adaugat ca PSD a intrat la guvernare alaturi de PD-L pentru ca aceasta era singura formula de stabilitate politica in Romania" pentru diminuarea efectelor crizei, insa acest lucru nu inseamna, spune liderul social-democrat, ca PSD va renunta la lupta pentru alegerile din acest an.