"A cui? Nu, ca n-am auzit bine. Sunt fudul de urechea dreapta..." a fost raspunsul liderului social-democrat Mircea Geoana vineri, la Timisoara, cand a fost intrebat de jurnalisti daca PSD va avea propriul candidat la alegerile prezidentiale sau il va sustine pe Traian Basescu.

"Asta-i cea mai buna gluma din ultimii doi ani. Nu. Evident, vom avea candidatul nostru, care va fi stabilit la congresul partidului. Din punctul meu de vedere, aceasta desemnare nu poate intarzia si cu cat o facem mai repede, cu atat mai bine, pentru a creste sansele noastre in decembrie 2009. Asta a fost buna!", a afirmat Mircea Geoana, citat de Rador.

"Preferinta mea este si am exprimat-o astazi in intalnirea cu colegii mei din Banat si din restul tarii ca desemnarea sa se faca foarte rapid. Deci, din punctul meu de vedere, intre 15 martie si final de martie ar trebui sa fim gata cu candidatii nostri, pentru a le da timpul sa-si faca campanie, sa fie cunoscuti, sa mobilizeze electoratul, sa prezinte temele pe care le au", a adaugat Mircea Geoana.