Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat, luni, intrebat daca se gandeste sa demisioneze din Parlament, pentru a-si rezolva problemele din justitie, ca va face acest lucru numai dupa ce isi da demisia si Traian Basescu, care se ascunde in spatele imunitatii prezidentiale in dosarul Flota.

Intrebat daca isi va da demisia din Parlament, pe modelul lui Miron Mitrea, in cazul in care Camera Deputatilor nu va vota pentru inceperea urmaririi penale in cele doua dosare ale sale, Adrian Nastase a declarat ca isi va da demisia din Parlament "numai dupa ce isi da demisia si Traian Basescu de la Cotroceni, unde se ascunde in spatele imunitatii prezidentiale, pentru dosarul Flota, care a fost intors din instanta pentru ca nu era bine semnat", relateaza Mediafax. "Dupa ce se intampla lucrurile acestea, mai veniti sa ma intrebati", a adaugat Nastase.

El a tinut sa precizeze ca la alegerile generale, mai multi oameni din Mizil l-au reconfirmat, prin votul lor, in Parlament. "Nu as putea sa ii dezamagesc", a spus Nastase.

Deputatul PSD Adrian Nastase a declarat, vineri, la o dezbatere pe tema modificarii Constitutiei, ca va solicita Parlamentului sa recomande trimiterea dosarelor sale in instanta. El a precizat ca va solicita Parlamentului sa recomande trimiterea dosarelor sale in instanta, intrucat considera ca acestea nu se bazeaza pe vinovatie ci pe o motivatie politica.

"Sper ca in acest fel statul roman, condus de Emil Boc si de Traian Basescu, va putea sa functioneze, bugetul va putea sa fie aprobat, justitia va putea sa isi apere cetatenii, pensionarii vor putea avea pensii mai bune (..) si, de ce nu, nationala noastra de fotbal se va putea califica la Campionatul mondial din Africa de Sud", a mai declarat el.