Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a negat marti ca s-ar afla in spatele retragerii sprijinului politic pentru Gabriel Oprea, asa cum a fost acuzat de Gigi Netoiu.

"Ceea ce a incercat sa faca (Gabriel Oprea, n.r.) este o rusine (...) Nu eu am fost inervat, ci tot partidul a fost inervat", a declarat Vanghelie, la Realitatea TV.

El i-a cerut lui Gabriel Oprea sa explice de ce s-a razgandit si si-a dat demisia, in conditiile in care, cu o zi in urma, a refuzat acest lucru: "Mai bine sa ne spuna cine i-a zis sa isi dea demisia, ca ieri nu vroia sa isi dea demisia", a afirmat Vanghelie, adaugand ca Oprea "a incercat sa faca un joc cu PD-L, fara sa ne anunte".

Viitorul ministru de interne "va fi stabilit de partid si nu va reprezenta o organizatie, ci partidul in ansamblu", a continuat presedintele PSD Bucuresti, mentionand ca exista mai multi candidati pentru aceasta functie.

Este posibil ca Liviu Dragnea sa fie viitorul ministru de interne, a admis Marian Vanghelie, la insistentele moderatorilor.

El a minimalizat riscurile unor proteste din partea PSD Ilfov, recomandandu-i lui Gigi Netoiu sa vina cu galeria de la Dinamo: "Daca lucrurile nu functioneaza in regula, desfiintam organizatia si cream o alta organizatie".